loader
Foto

„Drag de România mea”, o reîntâlnire muzicală de vară

"Drag de România mea!” v-a așteptat să revedeți la TVR 2 și online pe TVR+, duminică, 21 iulie, la ora 15.00, o ediție difuzată în luna mai.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Duminicile petrecute de la ora 15.00, la TVR 2, sunt mai dinamice, mai frumoase și încărcate de acel sentiment special că avem oameni de marcă pe care trebuie să-i cunoaștem și să-i apreciem mai mult, pentru activitatea lor și pentru exemplul pe care îl oferă generațiilor ce vin.

În prima parte o revedem pe Ester Peony, într-o ediție în care ne încercau emoțiile Eurovisionului.

(w882) Ester Peon

(w500) Smaranda V

Minunata Sanda Ladoși ne va povesti despre experiența sa și, într-o formă de zile mari, ne va cânta piesa câștigătoare din 2004.

(w500) Sanda Lado

Cele mai multe puncte pentru România  le-a câștigat, la Eurovision, Mihai Trăistariu, care ne va aduce aminte de Tornero și de acea perioadă.

(w500) Mihai Trai

Alături de Fuego, cei trei artiști vor cânta unul dintre cele mai cunoscute șlagăre ale românilor, un omagiu adus compozitorului Anton Șuteu.

Sosește la noi duminică și actrița Tora Vasilescu. Ea ne va povesti despre ce a însemnat teatrul în viața sa, despre ce face în prezent, realizând alături de Paul Surugiu-Fuego, un moment de colecție.

(w882) Tora Vasil

Dida Drăgan ne va cânta melodiile sale atât de cunoscute și ne va spune ce înseamnă legătura dintre România și Basarabia.

(w882) Dida Drăg

Trupa Talisman va primi distincția “Drag de România mea!” pentru longevitate și șlagăre și vor realiza un moment-omagiu de excepție alături de Fuego, pe una dintre cele mai cunoscute melodii ale noastre, pe versuri de George Coșbuc.

(w882) Talisman

Firește că nu vor lipsi, nici pe 12 mai, melodiile lui Paul Surugiu-Fuego, alături de trupa Supermarket și de baletul Florin Mariș.

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

(w882) Fuego

(w882) Talisman

(w882) Tora Vasil

(w882) Grup

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 şi 00.00

TVR HD: Duminică, orele 15.00 și 00.00

TVR Internațional: Sâmbătă, ora 12.00

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2