loader
Foto

Drag de România mea!, la final de sezon și de an

Pe 30 decembrie, Fuego încheie primul sezon al emisiunii. Până când ne vom revedea, vă așteptăm duminică, de la ora 15.00, la TVR 2. "Drag de România mea!" poate fi urmărită și la TVRi, TVR MOLDOVA, TVR HD şi pe TVR+, detalii în articol.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Ultima gală realizată în acest an la TVR 2 de Paul Surugiu-Fuego se anunță una a eleganței, a bucuriei, a frumuseții muzicii ușoare românești, combinate cu performanță și excelență în medicină, dar și cu piese nemuritoare ale românilor.

În ultima gală din 2018, Carmen Rădulescu va veni alături de Fuego. Artista ne va povesti despre România sa muzicală, despre felul în care se năștea o carieră în anii ‘80, cântându-ne o capodoperă scrisă de Cristi Faur.

(w882) 30 dec

Totodată, aceasta va realiza un duet cu Paul Surugiu și vă promitem că vor răsuna refrene celebre.

(w882) 30 dec

Petre Geambașu, alături de echipa sa de profesioniști, ne va introduce în lumea sa muzicală, celebrând cei peste 50 de ani de activitate.

(w882) 30 dec

Minunatele Monica Anghel și Paula Seling, două dintre cele mai mari voci ale românilor, ne vor povesti despre experiențele de la Eurovision, despre carierele lor și vor cânta alături de Fuego două creații cu totul speciale.

(w882) 30 dec

Un moment unic este premierea marelui doctor, părintele transplantului hepatic din România, Irinel Popescu. Medicul ne povestește despre momentele în care s-a simțit neputincios în fața morții și despre profesia nobilă pe care și-a ales-o.

(w500) 30 dec

Muzica lui Paul Surugiu-Fuego va desăvârși atmosfera, alături de trupa Supermarket și baletul Florin Mariș!

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, ora 15:00 (premieră); ora 00:20

TVR HD: Duminică, ora 00:20

TVR Internațional: Sâmbătă, orele 12:00 și 21:00; duminică, ora 1:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

Globalizarea: riscuri şi beneficii (GLOBAL US Magazin despre globalizare, Germania, 2024) PREMIERĂ

Programul-magazin tratează problemele lumii contemporane inter-conectate, cu focus pe sintagma „local este global” şi vice-versa, şi arată cum se adaptează oamenii la oportunităţile şi la riscurile globalizării.

Episodul 98

Redactor: Corina Feleagă

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2