loader
Foto

Două poveşti de viaţă, marţi, 15 aprilie, la ”Destine ca-n filme”

În fiecare zi de marţi, de la ora 20:10, la TVR 2, Iuliana Marciuc vine cu noi poveşti de viaţă care bat filmele.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În ediţia de marţi, 15 aprilie, vă aşteptăm, de la ora 20:10, la ”Destine ca-n filme”, să-i cunoaşteţi pe Emanuel Balaciu şi Viviana Radu.

Emanuel Balaciu provine dintr-o familie foarte săracă. El avea o singură pereche de încălţăminte pe care o folosea când el, când sora lui, Irina. O lua cine se trezea mai devreme, iar celălalt umbla desculţ.

Pentru că tatăl lor era beţiv şi violent, la vârsta de 7 ani, Emanuel a fugit de acasă. În canal sau pe străzi, lui Emanuel i se părea, atunci, că îi este mai bine. A devenit dependent de heroină, ajungând să trăiască din furturi şi tâlhării.

(w500) Destine ca

În 2004, el a cunoscut-o pe Irina Balaciu, fata care l-a ajutat să se schimbe. Datorită ei, Emanuel a reuşit să finalizeze programul de reabilitare “Teen Challenge”.

(w500) Destine ca

Renunţând la droguri, viaţa i-a oferit o noua şansă. Cu ajutorul unui prieten, în 2009 s-a angajat la Intercontinental ca steward, iar de atunci munceşte exemplar, fiind apreciat de către toţi colegii şi şefii săi.

*

Cea de-a doua poveste o are ca subiect pe Viviana Radu, fost cadru didactic, care şi-a dorit întotdeauna o familie numeroasă.

Viviana Radu i-a construit fiicei sale o vilă, sperând să aibă o casa plină cu nepoţei. Din pacate, soarta a avut alte planuri…

La numai 27 de ani, fata doamnei se stinge din viaţă. După lungi rugăciuni, s-a decis să schimbe destinul copiilor abandonaţi şi a umplut casa fiicei sale cu prichindei.

Le-a pus la dispoziţie toată vila, pe care a denumit-o Casa de copii ”Înger Alb”. Micuţii sunt foarte uniţi, îşi fac temele şi se joacă împreună, au rezultate bune la învăţătură, iar cea mai mare satisfacţie a doamnei Viviana Radu este acum iubirea lor necondiţionată.

***

Emisiunea ”Destine ca-n filme” poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

6:55 Imnul României

7:00 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2