loader
Foto

Galerie foto

Din 15 martie, Moto Magia revine la TVR 2

Singura emisiune dedicată pasionaţilor de motoare începe, de duminică, un nou sezon. Pentru al zecelea an, Cristina şi Cătălin ne propun un format nou, interactiv şi atractiv pentru bikeri, cât şi pentru publicul larg. De la ora 11:30, la TVR 2 şi TVR+.

 

CRISTINA ŞOLOC
CĂTĂLIN HESON
Moto Magia

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Sute de emisiuni, mii de ore de filmare, zeci de mii de kilometri străbătuţi, sute de mii de prieteni, infinită pasiune şi un valoros premiu oferit de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune pentru emisiune sportivă în 2014. Aşa s-ar traduce pe scurt cei 9 ani în care Moto Magia a fost singura emisiune din România dedicată pasionaţilor de motoare.

Pentru acest an aniversar, Cristina Şoloc şi Cătălin Heson propun un format nou, interactiv şi atractiv nu doar pentru bikeri, ci şi pentru publicul larg. În afară de nelipsitele teste cu ultimele tipuri de motociclete sau cronici sportive de la Campionatele Naţionale de Motociclism, telespectatorii vor putea vedea trasee moto din România sau din străinătate, cu peisaje „de vis” şi-i vor cunoaşte pe cei mai pasionaţi sau interesanţi bikeri din comunitate (vedete, sportivi, toureri, endurişti etc).

„Anul acesta ne vom concentra, mai mult ca până acum, pe ştirile şi evenimentele comunităţii şi vom premia cele mai bune sau mai haioase filmuleţe originale, primite de la telespectatori, pe care le vom difuza în emisiune”, spune Cristina Şoloc.

În prima ediţie de pe 15 martie, Moto Magia ne prezintă calendarul celor mai importante evenimente din lumea motocicliştilor din ţară, vedem cum s-a desfăşurat cum s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Motociclism Viteză la Motor Park şi facem cunoştinţă cu Ionel Pascotă, pilotul clubului moto Pascota Racing Team Giroc, cel care a câştigat această competiţie.

Tot duminică, gazdele emisiunii ne prezintă Ducati Scrambler, o motocicletă cu o istorie care începe acum 50 de ani şi Feline One – o motocicletă produsă în Elveţia - care este considerată cea mai scumpă din lume, având un preţ de 244.000 de euro.

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

4:40 Familia Borgia

Serial *(The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

Episodul 10

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

* Dramă istorică.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...