loader
Foto

Galerie foto

Destine că-n filme: Elvira Gocz și Dan Motanu (Daniel Pîșleagă)

Emisiunea "Destine ca-n filme" vă propune reîntâlnirea cu poveștile de viață ale Elvirei Gocz și  Dan Motanu (Daniel Pîșleagă), marți, 12 mai, ora 21.00, la TVR 2.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Elvira Gocz a lucrat că asistență medicală personală pentru celebrități din întreagă lume. A tratat-o, în ultimii 12 ani de viață, pe ASR Ducesa de Windsor Wallis Simpson, soția Regelui Edward al VIII-lea al Regatului Unit, unchiul MS Regina Elisabeta a II-a.

Ducesa de Windsor Wallis Simpson și Elvira Gocz au devenit foarte bune prietene, iar în anii grei de suferință, Elvira a tratat-o și a îngrijit-o cu dedicare zi și noapte.

(w882) destine ca

Tot în această ediție aflați de relațiile acestei românce din Covasna cu oameni din filme și îl veți cunoaște pe Dan Motanu (Daniel Pîșleagă), un cascador care a jucat lângă actori de la Hollywood că Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Steven Seagal, Jean Claude van Damme.

(w882) destine ca

Prezentator și producător: Iuliana Marciuc

***
Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

 

 

8:45 Teleshopping

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2