loader
Foto

Galerie foto

Dacă doriţi să revedeţi... Angela Gheorghiu la „Mic Dejun cu un Campion”

Oricând am urmări o ediţie specială la Mic Dejun cu un Campion, nimic nu se poate compara cu această spumoasă revedere cu Angela Gheorghiu de luni, 27 decembrie 2021, de ora 8:00

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Rememorând întâlnirea avută în 2016, în Ajunul Crăciunului, suntem la fel de încărcaţi de energia întâlnirii cu ea, atât în faţa camerelor, cât şi în spatele lor. Pentru că spectacolul a fost total.

Sosită la Bucureşti pentru a participa la un eveniment muzical în acea seară, Angela Gheorghiu şi-a rupt din timpul său preţios pentru a fi alături de telespectatorii TVR într-un moment magic al anului.

(w882)

O apariţie splendidă şi elegantă, însoţită de un alai de admiratori şi prieteni, sfidând curajos frigul din acel decembrie de la Grădina Verona, La Diva ne-a vrăjit iremediabil. Înveşmântată în voaluri şi catifele – în timp de operatorii filmau cu căciulile îndesate pe urechi, răsuflând fuioare de abur îngheţat – cu farmecul şi convingerea ce o caracterizează, Angela Gheorghiu s-a dăruit publicului aşa cum numai ea ştie s-o facă, cu naturaleţe şi talent înnăscut.

(w882)

Sunt cinci ani de atunci. În tot acest timp a venit şi a plecat din România în funcţie de angajamentele sale contractuale, este activă, stenică. A concertat, a înregistrat, a scris – în 2021 a lansat volumul autobiografic ’’O viață pentru artă -, şi... s-a scris despre ea în continuare. Este mereu în lumina reflectoarelor, cu certitudinea unei cariere unice, înconjurată de admiraţie, respect şi iubire, oriunde s-ar afla.

Aşa încât reîntâlnirea din această dimineaţă cu Angela Gheorghiu şi Daniela Zeca Buzura este şi pentru noi, un moment preţios, arhivat într-o ediţie de colecţie, aşa cum v-am obişnuit de atâţia ani, la Mic Dejun cu un Campion.

(w882)

Redifuzări: la TVR3 – duminică, 26 decembrie 2021, ora 7:55

şi la TVR2 – luni, 27 decembrie 2021,ora 8:00

Un articol de Ileana Ploscaru Panait

21:25 Toamna la podgorie

Film* Toamna la podgorie (AUTUMN IN THE VINEYARD-Canada, SUA, 2016)

Regia: Scott Smith

Cu: Rachael Leigh-Cook, Brendan Penny

*Dramă romantică. Frankie Baldwin şi Nate Deluca îşi dispută dreptul de proprietate asupra podgoriei Sorrento, pe care ajung s-o împartă pe din două. Fiecare dintre ei încearcă să obţină o recoltă cât mai bună şi să câştige premiul pentru cel mai bun vin din regiune. Dar rivalitatea lor nu se va încheia în vie, fiindcă soluţia ideală pentru o dispută juridică nu poate fi decât o poveste de dragoste!

Redactor: Anca Radu

23:10 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2