loader
Foto

CRAP versus crap

V-am invitat să fiţi alături de „Pescar hoinar” într-o expediţie „la dublu”. Am pescuit pe două lacuri diferite - Tâncabeşti şi Nucetu - duminică, 27 iunie, de la ora 10:00, la TVR 2 și online pe TVR+.

 

EUGEN ROIBU
Pescar hoinar

Pescuim cu două tehnici diferite - cea a plantatului printr-o poziţionare şi prezentare a momelii în locurile cele mai fierbinţi şi cea a method feederului cu nădire progresivă.

Specia ţintă este aceeaşi - crapul. Spectacolul este garantat de adrenalina fiecărui dril, de frecvenţa capturilor, dar, mai ales, de talia remarcabilă a unor exemplare. Vom asista la adevărate lecţii pentru pasionaţii şi amatorii pescuitului la crap.

Invitat: Claudiu Costache – pescar

***

Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica

Producător: Ligia Baboş

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

1:30 Memorialul durerii O istorie care nu se învată la scoală (R)

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistenței anticomuniste românești.

Tudor Greceanu

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2