loader
Foto

Trupa Vunk şi magicianul Iosefini vin luni în platoul emisiunii „România frumoasă”

Eveline Păuna vă aşteaptă luni, 21 octombrie, de la ora 17.00, la TVR 2, cu o nouă ediţie a emisiunii „România frumoasă”, care îi va avea ca invitaţi pe magicianul Leonard Iosefini şi trupa Vunk.

 

EVELINE PĂUNA
România frumoasă

Ediţia de luni, 21 octombrie, poate fi urmărită online pe TVR+ AICI

Alături de muzică şi de magie, echipa emisiunii a pregătit un dialog în platou pentru cei care îşi doresc să studieze în universităţi din străinătate. Aceştia vor putea afla mai multe informaţii despre Târgul Internaţional de Universităţi care se desfăşoară în această perioadă.

Va fi prezent în platoul emisiunii „România frumoasă” şi violonistul Răzvan Stoica, care câştigătorul concursului de vioară „New Talent” de la Bratislava, eveniment care a fost iniţiat chiar de Sir Yehudi Menuhin acum 44 de ani. Răzvan Stoica a primit titlul de „Noul talent al anului 2013”, în cadrul finalei care a avut loc pe data de 7 octombrie, fiind primul muzician român care câştigă marele premiu în cadrul acestui concurs.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care telespectatorii le vor putea urmări luni, într-o nouă ediţie a emisiunii „România frumoasă”. Emisiunea este difuzată simultan şi online pe TVR+.

Despre emisiunea „România frumoasă”

Emisiunea magazin a revenit în această toamnă cu un nou sezon la TVR 2, având o nouă gazdă, Eveline Păuna, care încearcă să le arate telespectatorilor zilnic, de luni până vineri, de la ora 17.00, partea pozitivă a lumii care ne înconjoară.

Oameni frumoşi, fapte şi întâmplări remarcabile din viaţa de zi cu zi, lucruri deosebite care ne îmbunătăţesc nu doar starea de spirit, ci însăşi viaţa pe care o trăim... Aceste lucruri există din plin în jurul nostru, în ţara noastră, rămâne doar să le descoperim la „România frumoasă”.

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

4:40 Familia Borgia

Serial *(The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

Episodul 10

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

* Dramă istorică.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...