loader
Foto

Trupa Vunk şi magicianul Iosefini vin luni în platoul emisiunii „România frumoasă”

Eveline Păuna vă aşteaptă luni, 21 octombrie, de la ora 17.00, la TVR 2, cu o nouă ediţie a emisiunii „România frumoasă”, care îi va avea ca invitaţi pe magicianul Leonard Iosefini şi trupa Vunk.

 

EVELINE PĂUNA
România frumoasă

Ediţia de luni, 21 octombrie, poate fi urmărită online pe TVR+ AICI

Alături de muzică şi de magie, echipa emisiunii a pregătit un dialog în platou pentru cei care îşi doresc să studieze în universităţi din străinătate. Aceştia vor putea afla mai multe informaţii despre Târgul Internaţional de Universităţi care se desfăşoară în această perioadă.

Va fi prezent în platoul emisiunii „România frumoasă” şi violonistul Răzvan Stoica, care câştigătorul concursului de vioară „New Talent” de la Bratislava, eveniment care a fost iniţiat chiar de Sir Yehudi Menuhin acum 44 de ani. Răzvan Stoica a primit titlul de „Noul talent al anului 2013”, în cadrul finalei care a avut loc pe data de 7 octombrie, fiind primul muzician român care câştigă marele premiu în cadrul acestui concurs.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care telespectatorii le vor putea urmări luni, într-o nouă ediţie a emisiunii „România frumoasă”. Emisiunea este difuzată simultan şi online pe TVR+.

Despre emisiunea „România frumoasă”

Emisiunea magazin a revenit în această toamnă cu un nou sezon la TVR 2, având o nouă gazdă, Eveline Păuna, care încearcă să le arate telespectatorilor zilnic, de luni până vineri, de la ora 17.00, partea pozitivă a lumii care ne înconjoară.

Oameni frumoşi, fapte şi întâmplări remarcabile din viaţa de zi cu zi, lucruri deosebite care ne îmbunătăţesc nu doar starea de spirit, ci însăşi viaţa pe care o trăim... Aceste lucruri există din plin în jurul nostru, în ţara noastră, rămâne doar să le descoperim la „România frumoasă”.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 94

Redactor: Vlad Ţurcan

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2