loader
Foto

România frumoasă

La TVR 2 vedeţi cum arată România frumoasă. De luni până vineri, de la ora 17:00, Eveline Păuna vă prezintă profesioniştii, oamenii deosebiţii, românii care, altfel zis, ne fac viaţa mai frumoasă.

 

Galerie foto

 

Informaţia se pierde între dezbateri interminabile, construite în principal în jurul unor declaraţii politice , şi între comentariile unor omniprezente figuri de aşa-zişi analişti şi comentatori politici”, scria în raportul FreeEX pe 2011. România ştirilor de azi nu merge mai departe de studioul televiziunilor, iar telespectatorul se pierde în ştirile legate de violenţe, certuri politice şi crize economice.

Dar TVR 2 oferă România frumoasă. De la ora 17:00, Eveline Păuna ridică miza şi vine cu o contraofertă: un magazin de arte şi industrii, unde îi aducem pe oamenii care vor şi arată că pot să schimbe în bine societatea în care trăim.

România frumoasă înseamnă oamenii cu experienţă, care îşi păstrează rafinamentul şi discreţia. Înseamnă evenimentele care ne emoţionează sau ne răpesc câte un zâmbet”, mărturiseşte Eveline, gazda emisiunii.

Pentru că fiecare experienţă este altfel, fiecare ediţie aduce provocări diferite. Emisiunea este un spaţiu în care se întâlnesc laolaltă oameni şi, adaugă Diana Dumitru, producătorul editorial al emisiunii, „întâmplări artistice şi momente culturale unice, zâmbete şi emoţii, personaje pitoreşti şi personalităţi de la care cu toţii avem multe de învăţat”.  De la ora 17:00, în platoul emisiunii vin profesionişti ca Ivan Patzaichin, George Mihăiţă, Cristi Puiu, Alexandru Tomescu, Irina Margareta Nistor sau trupa Vunk.

„Este o oră de graţie pe zi, 17.00-18.00, în care românii işi privesc valorile drept în ochi şi reînvaţă sensul cuvintelor «schimbare» si «mulţumesc». Pentru mine, România frumoasă are ceva în plus: bucuria de a lucra cu o echipă de profesionişti, la Televiziunea Naţională”, continuă Eveline Păuna.

România Frumoasă este un spaţiu în care se întâlnesc laolaltă oameni şi faptele lor frumoase, întâmplări artistice şi momente culturale unice, zâmbete şi emoţii, personaje pitoreşti şi personalităţi de la care cu toţii, avem multe de învăţat. România Frumoasă este o construcţie în ale cărei ziduri lasă câte un semn cele mai mari valori din societatea românească actuală. La această construcţie lucrează o echipă mare de profesionişti plini de creativitate şi de entuziasm. Vă aşteptăm cu drag pe TVR2, de la ora 17.00, să ne treceţi pragul şi să lăsaţi un semn de prietenie.

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: 'Cum scapam de jocurile de noroc?

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Cursa prin istorie

*Povesti si secrete pe Podul Mogosoaiei Sezon Nou

* Secretele Muzeului Antipa

Printr-un joc de cautare de comori la Muzeul de istorie naturala Grigore Antipa, Adriana Irimescu, insotita de elevi, descopera povestea prieteniei dintre Grigore Antipa si Emil Racovita, dar si alte secrete ale muzeului.

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

 

#tvr2