Mai multe întâlniri cu creatorii români la "Mic dejun cu un campion"
vineri, 25 septembrie 2020
Cel de-al 12-lea sezon, cel mai lung din cei cinci ani de când Daniela Zeca Buzura, gazda emisiunii TVR 2 ne-a dat întâlnire, a pregătit şi rubrici noi: un scurt portret de artist al fiecărei ediţii şi o campanie de lectură. Primul invitat: OANA GHIOCEL şi misterul sacru al Sfinxului din Carpaţi,

Ne pregătim de o toamnă lungă la "Mic dejun cu un campion", cu un sezon ce numără nu mai puţin de 16 invitaţi, cel mai lung din cei cinci ani de când ne-am dat întâlnire pentru prima oară. În acest sezon reluăm o idee mai veche, aceea de a crea la Cafeneaua Verona de la Librăriile Cărtureşti un HUB cultural în cadrul căruia vă propunem mai multe întâlniri cu creatorii români. Inaugurăm, aşa cum am mai făcut-o, un scurt portret de artist al fiecărei ediţii şi o campanie de lectură constituită din câteva recomandări ale celor mai noi editări ale scriitorilor contemporani. Din 12 septembrie, "Mic dejun cu un campion" la TVR2, TVR3, TVR Internaţional, TVRMoldova şi TVR+.

Noul sezon "Mic dejun cu un campion" debutează cu un regizor şi producător independent de lung şi scurt metraj documentar, Oana Ghiocel, producător, consultant, editor și realizator independent de film documentar şi primul invitat din acest sezon al Danielei Zeca Buzura la Mic dejun cu un campion, semnează filme de autor în America, dar temele sale predilecte sunt inedite şi sută la sută româneşti. ’’Am învăţat să-mi ascult inima şi instinctul", mărturiseşte Oana Ghiocel. Cu ’’Enigma Sfinxului din Carpaţi’’, lansat în această toamnă, speră să revoluţioneze tot ce se ştia despre munţii Bucegi. ’’Sfinxul este cu mult mai vechi decât se credea în arheologia convenţională’’ – spune regizoarea.

(oar_w460)

Oana Ghiocel colaborează cu parteneri de notorietate – BBC, History, Discovery, National Geographic -, cu geologi şi arheologi renumiţi din întreaga lume şi a ales să promoveze România prin documentare ştiinţifice care arată nu numai frumuseţea ţării şi potentialul său turistic, dar şi misterele istorice ce se ascund pe teritorul acesteia.

’’A venit timpul pentru o regândire şi o reevaluare radicală a trecutului. Este timpul să răsturnăm viziunea noastră asupra istoriei. Să intrăm în lumea carpaţilor sacri. Să pătrundem misterul Sfinxului.’’ – susţine cu multă determinare Oana Ghiocel. Legenda Sfinxului a dezvăluit conexiunile miraculoase cu civilizaţii de pe mai multe continente.

Legat oarecum de misterul arealului carpatin, dar cu semnificaţii mult mai ample este şi documentarul ’’Cultul ursului’’ (The Bear Cult), realizat în 2015 care face referire la legătura străveche dintre om şi urs şi cum este ilustrată în mitologia popoarelor.

Alte titluri semnificative din filmografia invitatei noastre: ’’Spovedania unui neînvins’’ - un dialog cu Marcian Bleahu, una dintre cele mai importante personalităţi ştiinţifice din România secolului XX (consultant ştiinţific şi regie: Cristian Lascu) sau ’’Trei zile din viaţa Mariei’’ un documentar-etnografic ce face parte dintr-un proiect mai amplu despre viaţa obişnuită a unor femei din sate uitate de lume.

Oanei Ghiocel îi plac oamenii locurilor pe care le vizitează. Le ascultă cu răbdare şi interes istorisirile. Caută să înţeleagă sensul vieţii acestora şi al locurilor pe care le parcurge, nu doar ca un turist ci ca un artist cu toate simţurile alerte pentru a descoperi necunoscutul, amănuntul anonim dar care poate avea semnificaţii la care mulţi alţii nu s-ar fi gândit. Este atrasă de comunităţile izolate, de locuri neexplorate încă sau de cele care sunt insuficient cunoscute, de mituri şi legende, de istorie şi geografie sacră, de magia unui spaţiu care mai are încă multe de dezvăluit.

Artista a studiat în Statele Unite, la Colegiul Emerson din Boston unde a obţinut un Master of Arts pentru producţia de film documentar. Dar abilităţile sale acoperă în egală măsură şi editarea de imagine şi scenaristica. Filmele sale rulează peste tot în lume, în Statele Unite, Canada, Europa şi Asia. Este membru şi colaborator al Asociaţiei Internaţionale de Documentare (IDA), al reţelei European Documentary Network şi a mai multor altor asociaţii profesionale. Preocupată de mediu, este un ambasador activ al ’’Păduri fără Frontiere’’ (Forests Without Frontiers), o organizaţie non-profit din Marea Britanie care urmăreşte să replanteze suprafeţe întinse din pădurile jefuite ale Transilvaniei.

’’Fie că este regizor, editor, consultant sau scenarist al proiectelor pe care le dezvoltă, Oana Ghiocel o face cu o la fel de mare pasiune şi interes. Se vede după felul în care-şi priveşte interlocutorul drept în ochi. Cu convingere şi profunzime. Cu dăruire şi stăruinţă. Sigur, succesul comercial este un scop, dar mai presus de asta este POVESTEA. Iar felul în care reuşeşte să ajungă la public, dar şi la specialiştii experimentaţi spun multe despre seriozitatea şi profesionalismul unui om care şi-a făcut din arta filmului o pasiune pentru toată viaţa’’ – Ileana Ploscaru Panait, producătorul emisiunii.

Portret de artist: VLADIMIR ZAMFIRESCU

(oar_w460)

Un scurt portret al pictorului şi desenatorului Vladimir Zamfirescu (1936 – 1 iunie 2020), este edificator prin câteva reflecții ale criticului de artă Andrei Pleșu: “Puţini sunt pictorii care trăiesc astăzi, cu sinceritate, destinul adevărat al culturii… Arta lui Vladimir Zamfirescu este o liturghie închinată amurgului tuturor zeilor şi mai cu seamă sfâşietor de frumosului amurg al zeilor picturii”.

Ni-l vom reaminti pe Vladimir Zamfirescu. Un om de o discreţie nobilă şi un artist ieşit din condiţionările contemporaneităţii. Iată, în încheiere o mărturisire dintr-o mişcătoare ’’Scrisoare către omenire’’ semnată de Vladimir Zamfirescu: “Mi-am vindecat rănile pictură cu pictură, pentru ca acum să pot mărturisi că nimic nu este o bucurie mai mare decât aceea de a aşterne pe pânză inseparabilele năluci ale trăirilor mele, îndoielile, melancoliile, stările intermediare, exaltările ori căderile mele. Tot ce am pictat e limita a tot ce sunt, iar ne-limita mea e chipul şi asemănarea cu Dumnezeu. Sper, aşadar, să ne putem regăsi împreună cu alesul dumneavoastră discernământ, recunoscându-ne înfăţişarea Dumnezeiască în plină lumină, fiindcă restul nu e decât o nesfârşită singurătate.” (Smerenia în faţa lui Dumnezeu).

Câteva date din biografia sa desenează parcursul profesional care l-a impus în aria culturii vizuale româneşti şi europene: 1966 absolvent al Institutului de Arte Plastice ’’Nicolae Grigorescu’’; 1968 - devine membru al Uniunii Artiştilor Plastici; 1991 profesor la Academia de Arte, Bucureşti. Premii şi Distincţii: 1971 – Premiul Trienalei Internaţionale de la Sofia; 1980 – Bursa Academiei Regale Suedeze; 1982 – Bursa Academiei Italiene pentru Pictură, Medalia Raffael a Academiei Caravaggio, Roma şi Premiul Juriului Uniunii Artiştilor Plastici din România; 2003 – Ordinul Naţional ’’Serviciul Credincios’’, în grad de Cavaler; 2006 – Titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Artă din Cluj, Titlul de Profesor Honoris Causa al Universităţii de Artă din Bucureşti; 2009 – Premiul Radio România Cultural pentru întreaga activitate.

Recomandare de lectură din raftul Librăriei Cărtureşti: ’’Viaţa pe facebook. Dau like, deci exist’’ de Cristina Hermeziu, Editura Polirom/Iaşi, 2020

(oar_w460)

Cea mai recentă apariţie editorială a Cristinei Hermeziu, pune în discuţie o facilitate, dar şi o traumă a lumii contemporane: comunicarea prin necomunicare, un decalog al relaţiei om – reţea, într-o societate în care încă coexistă generaţii care dialoghează şi se raportează diferit la noile tehnologii. Iată o scurtă parafrază a Cristinei Hermeziu: ’’Autorii textelor analizează fenomenul reţelelor sociale potrivit sensibilităţii şi expertizei proprii, cu deplină libertate în alegerea unghiului de abordare’’.

Difuzare TVR2:      sâmbătă, 19 septembrie 2020, ora 10:00
Reluare TVR2:        marţi, 22 septembrie 2020, ora 5:00

Difuzare TVR3:       luni, 21 septembrie 2020, ora 10:00

Difuzare TVRI:        luni, 21 septembrie 2020, ora 15:00                    
Difuzare TVRI:        sâmbătă, 26 septembrie 2020, ora 9:00

Difuzare TVRM:       sâmbătă, 19 septembrie 2020, ora 10:00

 • 01:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Producător Marina Almășan Realizatori :Dana Grigore și Elena Cristescu. Redactori: Laura Demeter, Costin Teodorescu, Mirela Goldic Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 02:00
  România…în bucate
  TVR Iaşi * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 02:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Emisiune realizată de TVR Cluj Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 03:00
  FILLER
  călătorie iarnă (din mapa de rezerve)
 • 03:07
  Telejurnal TVR2
 • 03:40
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:00
  Documentar360°-GEO
  *Kenya-în paşi de dans (Kenya, alors on danse, Franţa-Germania, 2019) Realizator: Myriam Bou-saha Redactor: Corina Feleagă
 • 05:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători: Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor Dana Ilie
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Cap compas
  Producator: Elena Dinu
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Strop şi balonaş
  Serial copii*(Splash and bubbles-SUA, 2016) PREMIERA * Episoadele 13 si 14 /40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . Peştişorul galben Strop şi prietena lui pictată în culori vii, Balonaş, locuiesc în Oraşul de Coral din adâncul oceanului. Împreună cu ceata lor de prieteni, din care fac parte căluţi de mare, meduze şi caracatiţe, ei explorează reciful, descoperind diverşi „cetăţeni ai mărilor”, care sunt dornici de distracţie, dar şi de a învăţa lucruri noi şi interesante. *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 09:00
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 09:30
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 10:00
  Mic dejun cu un campion
  *sezon nou Amfitrion: Daniela Zeca Buzura *Invitat: Dinu Flămând -poet, eseist, traducător, diplomat, jurnalist şi comentator politic. Trăieşte şi lucrează în Franţa şi România. ’’Am plecat din România când n-am mai găsit niciun motiv să mă stimez’’-spune Dinu Flămând care a petrecut 20 de ani la microfonul Radio France International. Rămâne ca literatura română să îi recupereze complet poezia, eseurile şi traducerile. Este mereu pe drum, tentând nu o dată soarta care, generoasă, i-a creat o multitudine de oportunităţi la care, în mod normal, nu s-ar fi gândit. Dar numai cine nu riscă, nu câştigă, nu-i aşa? Este un principiu pe care Dinu Flămând l-a aplicat, atât vieţii personale, cât şi activităţii de scriitor şi traducător. Oricine parcurge biografia sa, nu se poate să nu-şi pună întrebarea: Oare când o fi avut timpul fizic de a scrie atât de mult (aproape 20 de volume de poezie publicate, eseuri critice), de a traduce titluri reprezentative din literatura franceză, spaniolă, italiană și portugheză, de a călători în toată lumea, de a privi cu un ochi atent şi neiertător realităţile lumii contemporane şi de a le comenta ca jurnalist în presa scrisă sau la radio. ’’În momentul în care tratăm culutura ca pe o marfă din supermarket, scriitorul este obligat să rămână un revoltat’’. Subscriem părerii sale şi vă invităm să-i fiţi aproape la întâlnirea de la Grădina Cărtureşti-Verona alături de Daniela Zeca Buzura. Producător: Ileana Ploscaru Panait
 • 11:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 12:00
  Descălecaţi în Carpaţi
  *sezon nou *Colţ de rai cu natura şi cai *Iubeşte caii! Vizitează hergheliile româneşti. Karl Reiter, austriac şi antreprenor, este un exemplu pentru noi toţi cei descălecaţi în Carpaţi. Karl şi-a înobilat viaţa trăind între şi pentru cai. În sudul Austriei. Unde are depotrivă grijă de oameni şi de fiinţele fără grai. Cunoaşte România datorită cailor ei. L-am cunoscut la Heghelia Beclean. Karl Reiter este întemeietorul turismului de wellness în Europa. Aşa că l-am urmat şi la cel mai premiat complex wellness din sudul Austriei, acolo unde adulţii care vor intimitate șşi familiile cu copii au hotelurile lor distincte. ŞȘi cel mai mare SPA din Europa. Producător Răzvan Petrişor
 • 12:30
  Cap compas
  *sezon nou * Repere azere Producator: Elena Dinu
 • 13:00
  Gala umorului
  * Prima parte * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 14:00
  Gala umorului
  *Partea a doua * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 15:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Colind Andra Matei + Gabriela Comaneci ( Bucovina) Medicul Cătălin Cîrstoveanu -Neonatologul Cătălin Cîrstoveanu, numit de către părinţi "Îngerul copiilor", este şeful Secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Marie Curie. Maria Baltac -În urmă cu 19 ani s-a născut prematur având doar 650g, ajutată de medicul Cătălin Cîrstoveanu . Acum este studentă la edicină şi îşi doreşte să ajute toţi oamenii. Mariana Pachis -un artist complet (scenograf, pictor, sculpltor) violonista Valentina Daniela Coţofană Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 16:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Cristina Strecopitov -Actriţă-magician. Cristina Strecopitov este considerată de media prima femeie magician din România! Gabriel Dorobanţu -Vine să ne spună povestea cântecului “Hai, vino iar în gara noastră mică” Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 17:00
  Fraţi de viţă
  PREMIERĂ Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 17:30
  MotorVlog
  *sezon nou Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 18:00
  Zile cu stil
  *sezon nou * Colecţia street-style *Dieta indiană, cu Maria Mihăila *Ruta Sănătăţii ne conduce pe căile Neurologiei *Cât şi cum îi afectează pe copiii noştri doza de online pe care le-o oferă şcoala, ne spune psihologul Eduard Puiu. *Reţete şi sfaturi preţioase, în domeniul cosmeticii, cu Ioana Marinescu *Interviu cu Saveta Bogdan, artist folclor Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 19:55
  FILLER
  *Moş Crăciun *ep.4
 • 20:10
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film*(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Cat Stevens, poreclit „Doc”, mare pistolar şi cartofor, face echipă cu agentul de asigurări Hutch Bessy, zis şi „Earp”, ca să descopere cine a jefuit un tren care transporta banii unei bănci. Fiindcă hoţul n-a ezitat să-i ucidă cu sânge rece pe pasagerii trenului, Earp bănuieşte o mai veche cunoştinţă de-a lor, pe banditul Bill Sant’Antonio, care şi-a înscenat propria moarte şi se ascunde împreună cu banda lui în apropierea graniţei mexicane. Redactor: Cristina Crăciun
 • 22:05
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:00
  Distractiile lui Cazacu
  PREMIERA *În fiecare episod vom avea un invitat/ vedetă. În prima parte vom lua invitatul de acasă cu o maşina. În drumul nostru către locaţie surpriză vom avea un interviu cu invitatul. Interviul se doreşte a fi haios dar şi plin de emoţie. Totodată căutăm ca prin acest interviu să învăţăm câte ceva de la fiecare invitat al nostru. În partea a doua apare elementul distracţie. Invitatul împreună cu prezentatorul se vor distra în locaţii diferite dar atent alese cu un spectru foarte larg de la parcuri de distracţii, sărit cu paraşuta cât şi în locuri elegante gen restaurant, club. Gazda Cătălin Cazacu Invitat: Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 23:35
  Zile cu stil
  Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 00:30
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film *(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Redactor: Cristina Crăciun
 • 02:25
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 03:20
  Sport
 • 03:27
  Telejurnal TVR2
 • 04:00
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia *Episodul 13 si 14 *Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu