loader
Foto

Alături de „Luminiţa de la miezul nopţii”

În fiecare noapte, de luni până joi, de la ora 0.00, Luminiţa Velciu propune subiecte interesante pe care să le dezbată împreună cu telespectatorii, în direct.

 

Luminița Velciu
Luminiţa de la miezul nopţii

Fiecare ediţie este un dialog cu un invitat care vine să împărtăşească poveşti, experienţe personale puternice, lecţii de succes, trăiri deosebite, iar în partea a doua cei dornici să comunice cu protagonistul, trebuie doar să sune la un număr de telefon și vaintra în direct.

„E tare bine să simţi cum creşti frumos. Acest nou născut al Televiziunii Române lipit de inima TVR2 învaţă să asculte, să audă şi să înţeleagă, în felul acela de jurnalism fundamental pe care aproape l-am uitat: să emitem încredere fără presiunea fricii, ci cu duhul blândeţii.

Am început în forţă: Cornelius Roşiianu, o legendă a ştirilor care a împărtăşit cu noi 32 de ani din cei 65 ai TVR. Un jurnalist format în amfiteatrele Facultăţii de Drept, ucenicit în cabinele de montaj şi în spatele microfonului şi călit în tranşeele zilelor şi nopţilor astrale ale României care schimba macazul în 1989 deodată cu Televiziunea Română.

Mihaela Serea, un redactor de carte care este mult mai mult decât atât, a venit marţi noaptea să ne arate că simplitatea nu e nici pe departe atât de simplă, dar că ea a ales să fie un om obişnuit într-o lume care îşi dă coate să iasă în faţă. Atâta căldură şi sinceritate câtă a împrăştiat Mihaela prin ochii larg deschişi de sinceritate sunt exact acel balsam pe care l-am visat atunci când trăiam „gestaţia” Luminiţei de la miezul nopţii.

Miercuri s-a ținut de cuvânt Maria Ţoghină. A promis în prima seară că va fi în studio la noi şi ne va dezvălui povestea vieţii ei de noapte cu „Serviciul de noapte” de la Radio România Actualităţi, dar şi lucruri neştiute din perspectiva unui ziarist care s-a bucurat de experienţele fiecărui nivel de competenţă în Radio România.

Iar joi… ei, joi, vine un alt om frumos şi foarte vesel. O năsăudeancă pe care eu am îndrăgit-o de la televizor şi abia aştept să o „descos” un pic cu voi de faţă despre viaţa ei care pare ruptă dintr-un roman de aventuri. Sigur că nu vă spun cine e!

Suntem atât de aproape de voi! Câteva cifre apăsate pe tastatura telefonului şi puteţi fi în direct cu întrebări deştepte şi cu multă empatie. Vă aşteptăm cu drag!”, spune Luminiţa Velciu.

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2