loader

Luminiţa de la miezul nopţii

Sunt mulţi oameni singuri, care suferă de nesomn, de multe griji care nu îi lasă să doarmă. Tot ce ne macină peste zi, pare că se „răzbună” pe noi noaptea. Luminiţa Velciu propune, de luni până joi de la ora 00.00, o emisiune transmisă în direct, „Luminiţa de la miezul nopţii”.

 

Galerie foto

 

Luminița Velciu

Veţi urmări întâlniri interactive cu telespectatorii, este prima producţie în regim de podcast din Televiziunea Română. Fiecare ediţie va fi un dialog cu câte un invitat care vine să împărtăşească poveşti, experienţe personale puternice, lecţii de succes, iar în partea a doua se vor primi telefoane în direct.

„Luminiţa de la miezul nopţii” se adresează tuturor celor cărora li se pare că noaptea totul e mai greu şi fără de speranţă. Ne dorim o emisiune de suflet care să-i ajute pe oameni să iasă de sub imperiul spaimelor, al informaţiilor care ne fac să ne speriem, un „tampon sufletesc” pentru a reuşi să adormim cu o stare de bine şi cu sentimentul că tot ce e rău şi trist nu ni se întâmplă numai nouă.

Fiecare ediţie va fi un dialog cu câte un invitat care vine să împărtăşească poveşti, experienţe personale puternice, lecţii de succes, trăiri deosebite, iar în partea a doua se vor primi telefoane în direct de la cei dornici să comunice cu protagonistul.

***

Vă invităm să participați la concursul “ Invitaţie la Concertul Nikos Vertis la Bucureşti”, ce se va desfăşură în perioada 30 septembrie  – 05 octombrie 2022 pe pagina de Facebook TVR2.

***

Emisiunea este disponibilă și pe TVR+.

 

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

ARHIVĂ ARTICOLE

„La vie en rose”, o propunere „Luminița de la miezul nopții”

„Confesiuni medicale la hotarul dintre viaţă şi moarte” a fost tema ediției de luni, 25 octombrie, de la ora 0:00.

Alături de „Luminiţa de la miezul nopţii”

Alături de „Luminiţa de la miezul nopţii”

publicat: joi, 21 octombrie 2021

În fiecare noapte, de luni până joi, de la ora 0.00, Luminiţa Velciu propune subiecte interesante pe care să le ...

„Luminiţa de la miezul nopţii” - live în „Serviciul de noapte” de la Radio România

Luminiţa Velciu propune începând cu data de 11 octombrie, în fiecare noapte de luni până joi, de la ora 0.00 un nou ...