loader
Foto

Ing. Andrei Ursu, fiul disidentului Gheorghe Ursu, primul invitat al celui de-al 18-lea sezon „Mic dejun cu un campion” | VIDEO

Emisiunea „Mic dejun cu un campion” a revenit pe micile ecrane, de la ora 10.00, cu cel de-al 18-lea sezon, din 21 octombrie la TVR 2. Din 22 octombrie la TVR Cultural. Primul invitat al noului sezon: inginerul Andrei Ursu, fiul disidentului Gheorghe Ursu și cercetător asociat la CNSAS.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Cel de-al 18-lea sezon al emisiunii „Mic dejun cu un campion” l-a avut ca invitat în deschidere pe inginerul Andrei Ursu, fiul disidentului Gheorghe Ursu, de la a cărui dispariţie, în urma tratamentului inuman aplicat în sistemul carceral comunist, se împlinesc în noiembrie 38 de ani.

Tatăl meu a murit pentru libertate … trebuie să aflăm adevărul”, spunea Andrei Ursu. Dar iată că nu s-a întâmplat aşa. În urma procesului, toţi cei incriminaţi au fost achitaţi. De ce, cum şi ce urmează, puteți afla urmărind dialogul dintre Daniela Zeca Buzura și Andrei Ursu, difuzată de la ora 10.00, sâmbătă, 21 octombrie, la TVR 2, și duminică, 22 octombrie, la TVR Cultural.

CITIȚI ȘI: ANDREI URSU: „NOI, ROMÂNII, AM FOST SILIŢI SĂ APLAUDĂM UN DICTATOR ABJECT CARE NE DUCEA LA FALIMENT MORAL ŞI ECONOMIC"

Torţionarii lui Gheorghe Ursu, achitaţi definitiv. Judecătorii nu-i recunosc lui Ursu disidenţa faţă de regimul Ceauşescu. IICCMER: Decizia contravine tuturor valorilor pe care se întemeiază statul de drept

(w882) Andrei Urs

„De nouă ani ne întâlnim neîntrerupt, sâmbătă de sâmbătă, cu oameni pe care îi preţuim pentru profesionalismul şi verticalitatea lor, pentru dorinţa lor de a se autodepăşi, de a arăta că totul se poate, prin seriozitate şi studiu, prin performanţă şi moralitate. Sunt oaspeţi care ne-au încântat şi sunt alţii, mulţi prieteni pe care îi veţi vedea în noul sezon la „Mic dejun cu un campion”.

Pentru că ne propunem să fim alături de cei care ne urmăresc de atâţia ani, dar dorim să ne facem şi noi fideli, gata oricând de un răgaz de 45 de minute pentru a fi alături de invitaţii de la „Mic dejun cu un campion” şi de Daniela Zeca Buzura, cea care, cu multă pasiune, caută şi reuşeşte să pună în valoare nu doar informaţii preţioase, ci, printr-un dialog sclipitor, să creeze o atmosferă propice destăinuirii. Totul pentru voi, telespectatorii noştri, pe care îi aşteptăm nu doar în faţa micilor ecrane, ci şi pe pagina noastră de Facebook”, a explicat Ileana Ploscaru Panait, producătoarea emisiunii „Mic dejun”.

(w882) Andrei Urs

Un text de Ileana Ploscaru Panait, producătoarea „Mic dejun cu un campion”

9:00 Generaţia Fit

Sezon Nou

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

9:30 Fără prejudecăţi

Sezon Nou

*Emisiunea Fără prejudecăți este singura producție media din Europa pentru care lucrează reporteri TV cu dizabilități și a fost premiată în anul 2016 de către Organizația Națiunilor Unite ca model de incluziune și autoreprezentare. Producția este interpretată în limbajul semnelor române iar o variantă accesibilizată pentru nevăzători de regăsește pe platforma Mixcloud. Reporterii Raluca Avram și Mihai Arsenie împreună cu moderatorul Ovidiu Damian se vor întâlni cu telespectatorii în fiecare sâmbătă de la ora 9:30 și vă vor prezenta poveștile unor oameni excepționali care schimbă lumea.

* Invitati: DJ Alex Super Beats si Anca Mercea, Centrul de zi “Sf. Maria” Cluj

Reporteri: Mihai Arsenie, Raluca Avram

Interpret mimico-gestual: Simona Damian

Moderator si realizator: Ovidiu Damian

Producator: Ovidiu Pop

Emisiune realizata de TVR Cluj

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2