loader
Foto

Galerie foto

GRILA DE TOAMNĂ TVR 2: seriale, formate noi şi show-uri mari de divertisment

TVR 2 a pregătit o toamnă perfectă, cu programe în premieră, seriale, filme de top şi sezoane noi ale unor emisiuni consacrate.

 

Iuliana Marciuc
VIRGIL IANŢU
Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10
TOAMNA AMINTIRILOR
Chef de vedete
Câştigă România!
Destine ca-n filme
Drag de România mea!
Zile cu stil

Mai mult, Televiziunea Română a reluat producţia de serial de televiziune, iar din 8 octombrie în grilă debutează „Primăverii”, un sitcom cu mari actori ai scenei şi filmului românesc, alături de vedetele postului public.

Din 17 septembrie, Virgil Ianţu a dat startul celui de-al patrulea sezon „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”, sub semnul Centenarului Marii Uniri. De luni până joi, de la ora 20.00, telespectatorii pot urmări unicul concurs cu întrebări de cultură generală.

(oar_w460)

Sitcomul „PRIMĂVERII” debutează din 8 octombrie. De luni până joi, de la ora 21.00, TVR 2 difuzează o comedie spumoasă despre mătuşa Florina şi viaţa sa alături de nepoţi în casa din PRIMĂVERII. Din distribuţie fac parte actorii Maia Morgenstern, Corina Dănilă, Diana Cavallioti, Dragoş Huluba şi Alexandru Conovaru.

Paul Surugiu-FUEGO se alătură vedetelor TVR 2 și va fi gazda emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, din 7 octombrie. Show-ul spectaculos va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00. Artistul va găzdui o gală de divertisment a celor mai importante personalități, modele şi exemple care au definit succesul și care au făcut ca numele lor să strălucească.

(oar_w460)

Aida Parascan e gata cu prima ediţie CHEF DE VEDETE, luni 1 octombrie. Bucătăria este doar pretextul, iar Aida va găzdui în direct, de luni până joi, de la ora 15.30, un show cu vedete, sfaturi culinare şi informaţii aduse de specialişti. Vinerea, de la ora 15.30, telespectatorii pot revedea cele mai frumoase momente la „Best of”.

(oar_w460)

De la serialele coreene, în premieră şi în exclusivitate TVR 2 aduce în grilă din 1 octombrie, de luni până vineri, de la ora 16.30, un captivant serial spaniol „CELE ŞASE SURORI” („SEIS HERMANAS”), o viziune curajoasă despre dorinţa femeilor de a-şi hotărî singure soarta într-o epocă în care nu valorau nimic fără un bărbat alături.

În Anul Centenarului, artiştii care au scris istorie în divertismentul românesc revin cu momente noi şi nepreţuite din Arhiva Televiziunii Române, la “TOAMNA AMINTIRILOR”. De luni până vineri, de la ora 17.30, îi vom revedea pe Stela Popescu, Ştefan Bănică Senior, Gică Petrescu, Vasilica Tastaman, Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu, Anda Călugăreanu şi, desigur, multe alte nume celebre.

Iuliana Marciuc aduce noi povești de viață în cel de-al nouălea sezon „DESTINE CA-N FILME” luni, 1 octombrie, de la ora 21.10. Emisiunea va debuta cu ilustraţie muzicală originală, semnată de Ovi Jacobsen. În premieră, Iuliana Marciuc va reveni la poveştile unor personaje din sezoanele trecute. Actorul Vladimir Găitan şi atleta Gabriela Iaciu, campioana mondială care din lipsă de bani se antrenează în propria sa curte, sunt eroii primei ediţii. (Din 8 octombrie, „Destine ca-n filme” se va difuza luni, de la ora 21.30).

(oar_w460)

Din 1 octombrie, TVR 2 schimbă ora primului buletin informative al zilei. De luni până vineri, Teodora Antonescu a pregătit cele mai proaspete ştiri ale amiezii în TELEJURNALUL de la ora 12.00.

TVR 2 a pregătit și în wekend emisiuni noi de life style şi divertisment care vor face zilele de odihnă mai frumoase. Din 6 octombrie, „FEMEI DE 10 BĂRBAŢI DE 10” îşi schimbă formatul, ziua şi ora de difuzare. Sâmbăta, de la ora 13.30, Marina Almăşan va invita în emisiune oameni extraordinari, vedete sau nu, care s-au remarcat în diverse sfere de activitate. Într-un decor amplu, români de nota 10, din ţară şi de peste hotare, vor prezenta performanțe lor. Nu vor lipsi momentele artistice alături de band-ul Andrei Tudor.

După  „Agenda Cerbul de Aur 2018”, Alina Ionescu propune în fiecare sâmbăta, de la ora 17.00, „ZILE CU STIL”, o serie de informaţii utile din modă şi lifestyle care ne fac viaţa mai frumoasă. Noul proiect ia startul din 6 octombrie.

(oar_w460)

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2