loader
Foto

Femei de 10, bărbaţi de 10

MARINA ALMĂŞAN invită telespectatorii TVR 2, în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00, să cunoască români extraordinari.

 

Galerie foto

 

Sâmbătă, 19 martie, a debutat noul sezon al emisiunii "Femei de 10, bărbați de 10".

Marina Almasan vă invită în fața micilor ecrane în fiecare sâmbătă de la ora 15, pe TVR2 pentru câte 2 ore înțesate de povești incredibile cu protagoniști extraordinari. Eroii sunt printre noi: femei, bărbați și copii care își fixează propriile limite și își doboară propriile recorduri. În prima ediție a emisiunii din noul sezon, a fost prezentă o artistă pentru care s-ar putea scrie compendii - Pachis Mariana. Cu dăruirea care ii egalează talentul, ea constituie azi o mică galerie de portrete ale unor femei românce "de 10 plus" fiindcă au întrat în Istoria Umanității.

Rubrica „Copii de nota 10”, este prezentată de un copil premiat la festivaluri internaţionale.

Micuța Sara Anastasia Buzdun, în vârstă de numai 10 ani, este comoderatoarea Marinei, în acest sezon. Ea nu-l va înlocui pe simpaticul Costin Teodorescu, actorul ce îi stă alături vedetei TVR 2 de peste un deceniu, ci va prezenta rubrica, “Copii de 10”, ca în sezonul trecut, cu invitaţi pe gustul celor mai mici telespectatori.

Marina este încântată de Sara, care are deja numeroase premii la activ, la competiții internaționale de modelling. Micuța campioană a fost remarcată de realizatoare în cadrul unei emisiuni în care Sara și-a prezentat propria colecție de modă, devenind cel mai tânăr designer din România.

***

Marina Almăşan a transformat „FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10”, emisiunea TVR 2, în locul de întâlnire al faptelor bune. “FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10” se transmite în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00, respectiv 16.00, în două părți. Invitaţii Marinei Almăşan sunt oamenii care au făcut lucruri memorabile, vedete, sau nu.

Ei au vorbit și vor vorbi despre performanțele lor, dar şi despre poveştile din spatele momentelor în care s-au făcut remarcaţi.

Urmăriți emisiunea și pe TVR+ !

21:47 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:50 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 69

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)

 

#tvr2