Aflăm cum va fi vremea în Săptămâna Mare și de Paști la ”E vremea ta!”
luni, 13 aprilie 2020
Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu ne transmit și în această săptămână informații legate de fenomenele meteorologice, pe Facebook, YouTube și tvr.ro.

Suntem curioși cum va fi vremea în Săptămâna Patimilor și de Paști, chiar dacă anul acesta vom petrece sărbătorile într-un mod cu totul diferit față de anii trecuți.

Se spune că așa cum e vremea de Florii, la fel va fi și de Paști. Și pentru că Duminica Floriilor  am sărbătorit-o cu 20 de grade și cer cerul senin, ne așteptăm să fie la fel și săptămâna aceasta. Rămâneți alături de noi pentru a afla mai multe informații legate de temperaturi, fenomene meteo, calitatea aerului, hidrologie!

Iată subiectele zilei de luni, 13 aprilie:

Organizația Europeană pentru Siguranța Navigației Aeriene a dat publicității o hartă animată comparativă care arată impactul dramatic pe care blocajul dat de răspândirea coronavirusului l-a avut asupra zborurilor din spațiul aerian european. Datele publicate de către Eurocontrol arată că a existat o scădere cu 88% a zborurilor, comparativ cu anul trecut. La 29 martie au existat doar 350 de zboruri pe spațiul aerian european, între orele 8:00 și 12:00, față de peste 2.876 în ultima duminică a lunii martie din 2019. Tendința a continuat până la începutul lunii aprilie. Spania, de exemplu, a înregistrat doar 280 de zboruri la 8 aprilie, cu 95% mai puține decât la aceeași dată a anului trecut. Portugalia a înregistrat o scădere a traficului aerian de 94% față de anul trecut și are în prezent doar 119 zboruri. În România, traficul aerian a scăzut cu 36% în martie 2020 comparativ cu aceeași lună a anului trecut. România este una dintre puținele țări cu o scădere mai mică decât media europeană, care este de -41%.

Programul Rabla online. Depunerea dosarelor de finanțare pentru accesarea programelor Rabla Clasic și Rabla Plus se face exclusiv online, iar toate documentele necesare sunt acceptate în format electronic, precizează Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, într-un comunicat de presă. Obligativitatea prezentării certificatului de distrugere și radiere a autovehiculelor vechi a fost înlocuită cu o comunicare online către dealer în care să fie specificate data și numele operatorului unde a fost casată mașina. De asemenea, certificatele de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale au fost înlocuite cu o declarație pe proprie răspundere din care să reiasă că viitorul posesor al mașinii noi nu are datorii la stat, la momentul achiziției. Astfel, pentru Rabla Clasic, valabilitatea notei de înscriere, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice a fost extinsă cu 60 de zile, de la 120 la 180 de zile. În privința casării autovehiculului termenele au fost prelungite cu 60 de zile de la data emiterii notei de înscriere pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice termenul este de 180 de zile de la data emiterii contractului de finanțare și a notei de înscriere. De asemenea, pentru Rabla Plus valabilitatea Notei de înscriere atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice a fost extinsă cu 40 de zile, de la data emiterii. Mai mult, pentru toate programele și proiectele aflate în derulare, cu excepția Rabla și Rabla Plus, cărora le sunt aplicabile modificările expuse anterior, toate termenele se suspendă pe perioada stării de urgență și încă 30 de zile după încetarea acesteia.

Să facem sport acasă! În timpul izolării este foarte important programul zilnic de mișcare și alimentație. Câteva sfaturi utile despre aceste lucruri a aflat colegul meu Laurențiu Mandu de la Alexandru Marcu, manager al unui centru de fitness și preparator fizic. Interviul îl puteți urmări în emisiunea online "E vremea ta!

Vremea se schimbă de mâine. ANM a emis astăzi o atenționare cod galben de intensificări ale vântului începând cu dimineața zilei de 14 aprilie. Primele regiuni vizate sunt Banatul si Crișana, dar odată cu amiaza, se va extinde în aproape toată țara.

Marți, 14 aprilie, ANM a emis o atenționare cod galben care va expira astăzi la orele 21:00, fenomenele vizate fiind intensificări ale vântului și ninsori la munte. Zonele vizate sunt  mare parte a: Transilvaniei, Moldovei, Olteniei , nordul și estul Munteniei și Dobrogei. La munte, la înălțimi de peste 1500 de metri va ninge și rafalele de vânt vor depăși 70-90 de km/h. Al doilea cod galben va intra în vigoare la orele 21:00 și este valabil până pe 15 aprilie la ora 06:00. Vor fi intensificări ale vântului în Dobrogea și sudul Moldovei și în jumătatea estica a Munteniei, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși 80-100 de km/h, spulberând zăpada.  În regiunile vestice, nordice și centrale ale țării , temperaturile minime vor fi  predominant negative, ceea ce înseamnă și îngheț la sol.

Reducerea emisiilor de gaze de seră este un efect pozitiv, deși temporar, al pandemiei cu coronavirus.
Există însă și alte efecte care îngrijorează comunitatea științifică mondială și ale căror consecințe sunt greu de evaluat.

Știința climei este în pericol!  Mai multe expediții științifice au fost anulate, și de asemenea sondaje aeriene planificate și zboruri de aprovizionare către echipele aflate pe teren.  Oamenii de știință speră totuși că cercetările planificate pentru această vară vor putea continua, dacă pandemia se va încetini. "Aceste expediții în Groenlanda, în Arctica, sunt esențiale pentru a putea să monitorizăm procese care vin ca efect al schimbărilor climatice globale, iar pe de altă parte ne pot ajuta să înțelegem mai bine acele procese care vin să amplifice, în zonele arctice, semnalul încălzirii globale" spune Roxana Bojariu, climatolog ANM, singurul expert român membru al Grupului interguvernamental pentru schimbări climatice.

Vreme furtunoasă în Statele Unite duminică și luni! Coasta de est a fost răvășită de furtuni puternice și tornade.30 de oameni și-au pierdut viața. Iar activitatea vulcanică se intensifică într-o regiune din Islanda. Începând din 21 ianuarie au fost înregistrate mai mult de 8000 de cutremure și s-a constatat o ridicare a terenului cu aproximativ 10 cm din cauza intruziunilor de magmă din subteran. Regiunea, situată la numai 15 km de aeroportul internațional islandez, este inactivă de 300 de ani. Erupțiile vulcanice sunt oricând posibile și adeseori în istorie au avut consecințe importante asupra planetei și vieții oamenilor.

Cu toate restricțiile de activitate impuse de pandemie, oamenii de știință încearcă să-și continue activitatea și să ne furnizeze cele mai noi informații despre planeta noastră: capsula spațială Soyuz MS-16 a fost lansată, cu un nou echipaj, spre Stația Spațială Internațională și o nouă gaură de ozon a fost observată deasupra zonei arctice.

În seara de 15 aprilie, la ora 21:00, am scăpat de codul galben de vânt și de mâine vremea se încălzește. În Capitală, temperatura va urca în următoarele zile până la 23,24 de grade.

Autoritățile din Ucraina au anunțat că incendiul de la Cernobîl a fost stins, iar Administrația Națională de Meteorologie informează că norul de fum din zona Cernobîl nu va ajunge și în România, ci se va îndrepta spre Rusia. Până mâine direcția dominantă a vântului va fi dinspre nord către sud, astfel că tendința de evoluție a norului de fum va fi de deplasare spre Odesa și apoi spre Rusia. Serviciul de stat de urgență al Ucrainei a declarat că nivelurile de radiații se încadrează în normele acceptabile și că incendiul a afectat circa 3.500 de hectare de pădure.

Oamenii de știință au detectat cea mai mare gaură în stratul de ozon înregistrată vreodată deasupra Polului Nord, în condițiile în care acest fenomen are loc deasupra Polului Sud de mai bine de 40 de ani, din cauza temperaturilor scăzute și poluării. La începutul iernii australe, când temperaturile scad brusc, un plafon de nori de înaltă altitudine se formează deasupra Polului Sud. Poluanții chimici industriali, precum clorina sau bromina, declanșează reacții chimice în interiorul acestor nori care distrug moleculele de ozon din jur. În acest an, vântul foarte puternic a menținut pungi de aer rece într-un "vortex polar", deasupra Arcticii. Când soarele va urca pe cerul boreal, temperaturile în straturile superioare ale atmosferei vor crește și situația se va remedia.

​ De la începutul acestei luni în Dubai a fost decretată stare de izolare și doar supermarketurile și farmaciile mai sunt deschise. Pentru depistarea persoanelor infectate cu coronavirus polițiștii folosesc căști speciale echipate cu tehnologie termică. Noile căști sunt înzestrate și cu alte tehnologii de inteligență artificială, precum cele de recunoaștere facială și de citire rapidă a numerelor înscrise pe plăcuțele de înmatriculare ale automobilelor.

Anul acesta sărbătorile pascale vin în condiții de  izolare,  șomaj tehnic și nesiguranță. Autoritățile recomandă izolarea la domiciliu, distanțarea socială, evitarea locurilor aglomerate. Emisiunea "E VREMEA TA!", ediția online, v-a invitat să urmăriți un scurt interviu cu  psihologul Monica Dinulescu.

Astăzi este Joia Mare, zi cu o deosebită însemnătate pentru creștinii ortodocși. Încă din cele mai vechi timpuri, această zi este îmbogățită cu tradiții și obiceiuri religioase și populare. Dintre acestea, poate cea mai importantă este înroșirea ouălor.

Vremea a fost predominant frumoasă astăzi, dar răcoroasă. De mâine, se încălzește în întreaga țară, în Capitală vremea devenind deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil

Mergem acum pe tărâmuri îndepărtate, mai precis în Australia, care este populată cu unele dintre cele mai ciudate creaturi din lume. Printre acestea, sifonoforii, organisme-colonie formate din milioane de celule. Recent, cercetătorii de la Schimdt Ocean Institute au descoperit un organism gigantic în apele oceanice australiene: un sifonofor in forma de OZN. Acesta are un diametru de 15 m și o lungime de 120 m. Sifonoforii nu sunt neapărat vietăți foarte rare, numai că până acum s-au descoperit  doar exemplare de sub un metru lungime. Însă noul animal descoperit este masiv și prezintă un comportament atipic: vânează.

Pe 16 aprilie 1896 s-a născut în Moinești, județul Bacău, Tristan Tzara, poet și eseist evreu de origine română. El a inițiat celebra mișcare culturală numită Dada.

În 1943, pe 16 aprilie, chimistul elvețian Albert Hofmann descoperă accidental efectele halucinogene ale LSD-ului, în căutarea unui stimulent circulator. LSD-ul este, probabil, cel mai cunoscut drog psihedelic. El era folosit în scopuri recreative, în practici precum meditația, în proiecte artistice sau în psihoterapie psihedelica. Este sintetizat dintr-o ciupercă regăsită în special pe secară.

Tot pe 16 aprilie, dar în 1972, a fost lansată naveta spațială Apollo 16, în Florida. Aceasta a aselenizat patru zile mai târziu, la 20 aprilie. Apollo 16 a fost a zecea misiune umană din programul Apollo, a cincea misiune care a aselenizat și prima care a explorat zonele înalte ale Lunii.

Matematicianul german Gotthold Eisenstein s-a născut în aceasta zi de primăvară, în anul 1823, la Berlin. Lui i se atribuie o teoremă importantă privind ireductibilitatea fracției algebrice întregi.

Pe 16 aprilie 1844 s-a născut la Paris scriitorul Anatole France. În 1921 devine laureat al Premiul Nobel pentru Literatură, juriul motivând premiul drept o ,,recunoaștere a strălucitelor lui realizări literare, caracterizate prin noblețea stilului, o adâncă simpatie față de oameni, grație și un autentic temperament galic”.

Iar in 1889 se năștea la Londra Charlie Chaplin, actor, regizor, producător și scenarist. A fost un pionier în industria filmului. Ca regizor era capabil să filmeze o scenă și de 100 de ori, până arăta exact cum își dorea. În 1972 a obținut un premiu Oscar. S-a stins din viață în anul 1977, la 88 de ani.

Vreme frumoasă și caldă de Paște - așa arată informațiile din 17 aprilie

Este vestea bună pe care ne-o dă meteorologul Mihai Hustiu. Duminică, 19 aprilie, temperaturile vor fi cu mult peste normalul perioadei. Urmăriți emisiunea online "E vremea ta!" pentru a afla dacă și săptămâna viitoare ne vom bucura de zile calde și senine sau vom avea parte de o vreme mai degrabă capricioasă, de primăvară.

Din echipa emisiunii fac parte: Camelia Boștină și Raluca Brumariu (producători), realizatori: Laurențiu Mandu (luni), Cristina Dănilă (marți), Adrian Bănuță (miercuri), Mirela Goldic (joi), Andrei Bărbulescu (vineri), Cătălin Heson (duminică), (sâmbătă – echipa emisiunii); prezentatori: Cristina Soare și Andrei Bărbulescu.

 

 

 

 

 

 • 23:00
  Drag de România mea!
  * Partea a doua Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu Producător: Codruţa Prunariu
 • 00:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Producător Marina Almășan Realizatori :Dana Grigore și Elena Cristescu. Redactori: Laura Demeter, Costin Teodorescu, Mirela Goldic Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 01:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Producător Marina Almășan Realizatori :Dana Grigore și Elena Cristescu. Redactori: Laura Demeter, Costin Teodorescu, Mirela Goldic Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 02:00
  România…în bucate
  TVR Iaşi * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 02:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Emisiune realizată de TVR Cluj Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 03:00
  FILLER
  călătorie iarnă (din mapa de rezerve)
 • 03:07
  Telejurnal TVR2
 • 03:40
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:00
  Documentar360°-GEO
  *Kenya-în paşi de dans (Kenya, alors on danse, Franţa-Germania, 2019) Realizator: Myriam Bou-saha Redactor: Corina Feleagă
 • 05:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători: Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor Dana Ilie
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Cap compas
  Producator: Elena Dinu
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Strop şi balonaş
  Serial copii*(Splash and bubbles-SUA, 2016) PREMIERA * Episoadele 13 si 14 /40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . Peştişorul galben Strop şi prietena lui pictată în culori vii, Balonaş, locuiesc în Oraşul de Coral din adâncul oceanului. Împreună cu ceata lor de prieteni, din care fac parte căluţi de mare, meduze şi caracatiţe, ei explorează reciful, descoperind diverşi „cetăţeni ai mărilor”, care sunt dornici de distracţie, dar şi de a învăţa lucruri noi şi interesante. *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 09:00
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 09:30
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 10:00
  Mic dejun cu un campion
  *sezon nou Amfitrion: Daniela Zeca Buzura *Invitat: Dinu Flămând -poet, eseist, traducător, diplomat, jurnalist şi comentator politic. Trăieşte şi lucrează în Franţa şi România. ’’Am plecat din România când n-am mai găsit niciun motiv să mă stimez’’-spune Dinu Flămând care a petrecut 20 de ani la microfonul Radio France International. Rămâne ca literatura română să îi recupereze complet poezia, eseurile şi traducerile. Este mereu pe drum, tentând nu o dată soarta care, generoasă, i-a creat o multitudine de oportunităţi la care, în mod normal, nu s-ar fi gândit. Dar numai cine nu riscă, nu câştigă, nu-i aşa? Este un principiu pe care Dinu Flămând l-a aplicat, atât vieţii personale, cât şi activităţii de scriitor şi traducător. Oricine parcurge biografia sa, nu se poate să nu-şi pună întrebarea: Oare când o fi avut timpul fizic de a scrie atât de mult (aproape 20 de volume de poezie publicate, eseuri critice), de a traduce titluri reprezentative din literatura franceză, spaniolă, italiană și portugheză, de a călători în toată lumea, de a privi cu un ochi atent şi neiertător realităţile lumii contemporane şi de a le comenta ca jurnalist în presa scrisă sau la radio. ’’În momentul în care tratăm culutura ca pe o marfă din supermarket, scriitorul este obligat să rămână un revoltat’’. Subscriem părerii sale şi vă invităm să-i fiţi aproape la întâlnirea de la Grădina Cărtureşti-Verona alături de Daniela Zeca Buzura. Producător: Ileana Ploscaru Panait
 • 11:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 12:00
  Descălecaţi în Carpaţi
  *sezon nou *Colţ de rai cu natura şi cai *Iubeşte caii! Vizitează hergheliile româneşti. Karl Reiter, austriac şi antreprenor, este un exemplu pentru noi toţi cei descălecaţi în Carpaţi. Karl şi-a înobilat viaţa trăind între şi pentru cai. În sudul Austriei. Unde are depotrivă grijă de oameni şi de fiinţele fără grai. Cunoaşte România datorită cailor ei. L-am cunoscut la Heghelia Beclean. Karl Reiter este întemeietorul turismului de wellness în Europa. Aşa că l-am urmat şi la cel mai premiat complex wellness din sudul Austriei, acolo unde adulţii care vor intimitate șşi familiile cu copii au hotelurile lor distincte. ŞȘi cel mai mare SPA din Europa. Producător Răzvan Petrişor
 • 12:30
  Cap compas
  *sezon nou * Repere azere Producator: Elena Dinu
 • 13:00
  Gala umorului
  * Prima parte * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 14:00
  Gala umorului
  *Partea a doua * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 15:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Colind Andra Matei + Gabriela Comaneci ( Bucovina) Medicul Cătălin Cîrstoveanu -Neonatologul Cătălin Cîrstoveanu, numit de către părinţi "Îngerul copiilor", este şeful Secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Marie Curie. Maria Baltac -În urmă cu 19 ani s-a născut prematur având doar 650g, ajutată de medicul Cătălin Cîrstoveanu . Acum este studentă la edicină şi îşi doreşte să ajute toţi oamenii. Mariana Pachis -un artist complet (scenograf, pictor, sculpltor) violonista Valentina Daniela Coţofană Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 16:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Cristina Strecopitov -Actriţă-magician. Cristina Strecopitov este considerată de media prima femeie magician din România! Gabriel Dorobanţu -Vine să ne spună povestea cântecului “Hai, vino iar în gara noastră mică” Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 17:00
  Fraţi de viţă
  PREMIERĂ Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 17:30
  MotorVlog
  *sezon nou Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 18:00
  Zile cu stil
  *sezon nou * Colecţia street-style *Dieta indiană, cu Maria Mihăila *Ruta Sănătăţii ne conduce pe căile Neurologiei *Cât şi cum îi afectează pe copiii noştri doza de online pe care le-o oferă şcoala, ne spune psihologul Eduard Puiu. *Reţete şi sfaturi preţioase, în domeniul cosmeticii, cu Ioana Marinescu *Interviu cu Saveta Bogdan, artist folclor Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 19:55
  FILLER
  *Moş Crăciun *ep.4
 • 20:10
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film*(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Cat Stevens, poreclit „Doc”, mare pistolar şi cartofor, face echipă cu agentul de asigurări Hutch Bessy, zis şi „Earp”, ca să descopere cine a jefuit un tren care transporta banii unei bănci. Fiindcă hoţul n-a ezitat să-i ucidă cu sânge rece pe pasagerii trenului, Earp bănuieşte o mai veche cunoştinţă de-a lor, pe banditul Bill Sant’Antonio, care şi-a înscenat propria moarte şi se ascunde împreună cu banda lui în apropierea graniţei mexicane. Redactor: Cristina Crăciun
 • 22:05
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:00
  Distractiile lui Cazacu
  PREMIERA *În fiecare episod vom avea un invitat/ vedetă. În prima parte vom lua invitatul de acasă cu o maşina. În drumul nostru către locaţie surpriză vom avea un interviu cu invitatul. Interviul se doreşte a fi haios dar şi plin de emoţie. Totodată căutăm ca prin acest interviu să învăţăm câte ceva de la fiecare invitat al nostru. În partea a doua apare elementul distracţie. Invitatul împreună cu prezentatorul se vor distra în locaţii diferite dar atent alese cu un spectru foarte larg de la parcuri de distracţii, sărit cu paraşuta cât şi în locuri elegante gen restaurant, club. Gazda Cătălin Cazacu Invitat: Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 23:35
  Zile cu stil
  Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 00:30
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film *(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Redactor: Cristina Crăciun
 • 02:25
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 03:20
  Sport
 • 03:27
  Telejurnal TVR2
 • 04:00
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia *Episodul 13 si 14 *Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu