Aflăm cum va fi vremea în Săptămâna Mare și de Paști la ”E vremea ta!”
luni, 13 aprilie 2020
Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu ne transmit și în această săptămână informații legate de fenomenele meteorologice, pe Facebook, YouTube și tvr.ro.

Suntem curioși cum va fi vremea în Săptămâna Patimilor și de Paști, chiar dacă anul acesta vom petrece sărbătorile într-un mod cu totul diferit față de anii trecuți.

Se spune că așa cum e vremea de Florii, la fel va fi și de Paști. Și pentru că Duminica Floriilor  am sărbătorit-o cu 20 de grade și cer cerul senin, ne așteptăm să fie la fel și săptămâna aceasta. Rămâneți alături de noi pentru a afla mai multe informații legate de temperaturi, fenomene meteo, calitatea aerului, hidrologie!

Iată subiectele zilei de luni, 13 aprilie:

Organizația Europeană pentru Siguranța Navigației Aeriene a dat publicității o hartă animată comparativă care arată impactul dramatic pe care blocajul dat de răspândirea coronavirusului l-a avut asupra zborurilor din spațiul aerian european. Datele publicate de către Eurocontrol arată că a existat o scădere cu 88% a zborurilor, comparativ cu anul trecut. La 29 martie au existat doar 350 de zboruri pe spațiul aerian european, între orele 8:00 și 12:00, față de peste 2.876 în ultima duminică a lunii martie din 2019. Tendința a continuat până la începutul lunii aprilie. Spania, de exemplu, a înregistrat doar 280 de zboruri la 8 aprilie, cu 95% mai puține decât la aceeași dată a anului trecut. Portugalia a înregistrat o scădere a traficului aerian de 94% față de anul trecut și are în prezent doar 119 zboruri. În România, traficul aerian a scăzut cu 36% în martie 2020 comparativ cu aceeași lună a anului trecut. România este una dintre puținele țări cu o scădere mai mică decât media europeană, care este de -41%.

Programul Rabla online. Depunerea dosarelor de finanțare pentru accesarea programelor Rabla Clasic și Rabla Plus se face exclusiv online, iar toate documentele necesare sunt acceptate în format electronic, precizează Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, într-un comunicat de presă. Obligativitatea prezentării certificatului de distrugere și radiere a autovehiculelor vechi a fost înlocuită cu o comunicare online către dealer în care să fie specificate data și numele operatorului unde a fost casată mașina. De asemenea, certificatele de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale au fost înlocuite cu o declarație pe proprie răspundere din care să reiasă că viitorul posesor al mașinii noi nu are datorii la stat, la momentul achiziției. Astfel, pentru Rabla Clasic, valabilitatea notei de înscriere, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice a fost extinsă cu 60 de zile, de la 120 la 180 de zile. În privința casării autovehiculului termenele au fost prelungite cu 60 de zile de la data emiterii notei de înscriere pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice termenul este de 180 de zile de la data emiterii contractului de finanțare și a notei de înscriere. De asemenea, pentru Rabla Plus valabilitatea Notei de înscriere atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice a fost extinsă cu 40 de zile, de la data emiterii. Mai mult, pentru toate programele și proiectele aflate în derulare, cu excepția Rabla și Rabla Plus, cărora le sunt aplicabile modificările expuse anterior, toate termenele se suspendă pe perioada stării de urgență și încă 30 de zile după încetarea acesteia.

Să facem sport acasă! În timpul izolării este foarte important programul zilnic de mișcare și alimentație. Câteva sfaturi utile despre aceste lucruri a aflat colegul meu Laurențiu Mandu de la Alexandru Marcu, manager al unui centru de fitness și preparator fizic. Interviul îl puteți urmări în emisiunea online "E vremea ta!

Vremea se schimbă de mâine. ANM a emis astăzi o atenționare cod galben de intensificări ale vântului începând cu dimineața zilei de 14 aprilie. Primele regiuni vizate sunt Banatul si Crișana, dar odată cu amiaza, se va extinde în aproape toată țara.

Marți, 14 aprilie, ANM a emis o atenționare cod galben care va expira astăzi la orele 21:00, fenomenele vizate fiind intensificări ale vântului și ninsori la munte. Zonele vizate sunt  mare parte a: Transilvaniei, Moldovei, Olteniei , nordul și estul Munteniei și Dobrogei. La munte, la înălțimi de peste 1500 de metri va ninge și rafalele de vânt vor depăși 70-90 de km/h. Al doilea cod galben va intra în vigoare la orele 21:00 și este valabil până pe 15 aprilie la ora 06:00. Vor fi intensificări ale vântului în Dobrogea și sudul Moldovei și în jumătatea estica a Munteniei, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși 80-100 de km/h, spulberând zăpada.  În regiunile vestice, nordice și centrale ale țării , temperaturile minime vor fi  predominant negative, ceea ce înseamnă și îngheț la sol.

Reducerea emisiilor de gaze de seră este un efect pozitiv, deși temporar, al pandemiei cu coronavirus.
Există însă și alte efecte care îngrijorează comunitatea științifică mondială și ale căror consecințe sunt greu de evaluat.

Știința climei este în pericol!  Mai multe expediții științifice au fost anulate, și de asemenea sondaje aeriene planificate și zboruri de aprovizionare către echipele aflate pe teren.  Oamenii de știință speră totuși că cercetările planificate pentru această vară vor putea continua, dacă pandemia se va încetini. "Aceste expediții în Groenlanda, în Arctica, sunt esențiale pentru a putea să monitorizăm procese care vin ca efect al schimbărilor climatice globale, iar pe de altă parte ne pot ajuta să înțelegem mai bine acele procese care vin să amplifice, în zonele arctice, semnalul încălzirii globale" spune Roxana Bojariu, climatolog ANM, singurul expert român membru al Grupului interguvernamental pentru schimbări climatice.

Vreme furtunoasă în Statele Unite duminică și luni! Coasta de est a fost răvășită de furtuni puternice și tornade.30 de oameni și-au pierdut viața. Iar activitatea vulcanică se intensifică într-o regiune din Islanda. Începând din 21 ianuarie au fost înregistrate mai mult de 8000 de cutremure și s-a constatat o ridicare a terenului cu aproximativ 10 cm din cauza intruziunilor de magmă din subteran. Regiunea, situată la numai 15 km de aeroportul internațional islandez, este inactivă de 300 de ani. Erupțiile vulcanice sunt oricând posibile și adeseori în istorie au avut consecințe importante asupra planetei și vieții oamenilor.

Cu toate restricțiile de activitate impuse de pandemie, oamenii de știință încearcă să-și continue activitatea și să ne furnizeze cele mai noi informații despre planeta noastră: capsula spațială Soyuz MS-16 a fost lansată, cu un nou echipaj, spre Stația Spațială Internațională și o nouă gaură de ozon a fost observată deasupra zonei arctice.

În seara de 15 aprilie, la ora 21:00, am scăpat de codul galben de vânt și de mâine vremea se încălzește. În Capitală, temperatura va urca în următoarele zile până la 23,24 de grade.

Autoritățile din Ucraina au anunțat că incendiul de la Cernobîl a fost stins, iar Administrația Națională de Meteorologie informează că norul de fum din zona Cernobîl nu va ajunge și în România, ci se va îndrepta spre Rusia. Până mâine direcția dominantă a vântului va fi dinspre nord către sud, astfel că tendința de evoluție a norului de fum va fi de deplasare spre Odesa și apoi spre Rusia. Serviciul de stat de urgență al Ucrainei a declarat că nivelurile de radiații se încadrează în normele acceptabile și că incendiul a afectat circa 3.500 de hectare de pădure.

Oamenii de știință au detectat cea mai mare gaură în stratul de ozon înregistrată vreodată deasupra Polului Nord, în condițiile în care acest fenomen are loc deasupra Polului Sud de mai bine de 40 de ani, din cauza temperaturilor scăzute și poluării. La începutul iernii australe, când temperaturile scad brusc, un plafon de nori de înaltă altitudine se formează deasupra Polului Sud. Poluanții chimici industriali, precum clorina sau bromina, declanșează reacții chimice în interiorul acestor nori care distrug moleculele de ozon din jur. În acest an, vântul foarte puternic a menținut pungi de aer rece într-un "vortex polar", deasupra Arcticii. Când soarele va urca pe cerul boreal, temperaturile în straturile superioare ale atmosferei vor crește și situația se va remedia.

​ De la începutul acestei luni în Dubai a fost decretată stare de izolare și doar supermarketurile și farmaciile mai sunt deschise. Pentru depistarea persoanelor infectate cu coronavirus polițiștii folosesc căști speciale echipate cu tehnologie termică. Noile căști sunt înzestrate și cu alte tehnologii de inteligență artificială, precum cele de recunoaștere facială și de citire rapidă a numerelor înscrise pe plăcuțele de înmatriculare ale automobilelor.

Anul acesta sărbătorile pascale vin în condiții de  izolare,  șomaj tehnic și nesiguranță. Autoritățile recomandă izolarea la domiciliu, distanțarea socială, evitarea locurilor aglomerate. Emisiunea "E VREMEA TA!", ediția online, v-a invitat să urmăriți un scurt interviu cu  psihologul Monica Dinulescu.

Astăzi este Joia Mare, zi cu o deosebită însemnătate pentru creștinii ortodocși. Încă din cele mai vechi timpuri, această zi este îmbogățită cu tradiții și obiceiuri religioase și populare. Dintre acestea, poate cea mai importantă este înroșirea ouălor.

Vremea a fost predominant frumoasă astăzi, dar răcoroasă. De mâine, se încălzește în întreaga țară, în Capitală vremea devenind deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil

Mergem acum pe tărâmuri îndepărtate, mai precis în Australia, care este populată cu unele dintre cele mai ciudate creaturi din lume. Printre acestea, sifonoforii, organisme-colonie formate din milioane de celule. Recent, cercetătorii de la Schimdt Ocean Institute au descoperit un organism gigantic în apele oceanice australiene: un sifonofor in forma de OZN. Acesta are un diametru de 15 m și o lungime de 120 m. Sifonoforii nu sunt neapărat vietăți foarte rare, numai că până acum s-au descoperit  doar exemplare de sub un metru lungime. Însă noul animal descoperit este masiv și prezintă un comportament atipic: vânează.

Pe 16 aprilie 1896 s-a născut în Moinești, județul Bacău, Tristan Tzara, poet și eseist evreu de origine română. El a inițiat celebra mișcare culturală numită Dada.

În 1943, pe 16 aprilie, chimistul elvețian Albert Hofmann descoperă accidental efectele halucinogene ale LSD-ului, în căutarea unui stimulent circulator. LSD-ul este, probabil, cel mai cunoscut drog psihedelic. El era folosit în scopuri recreative, în practici precum meditația, în proiecte artistice sau în psihoterapie psihedelica. Este sintetizat dintr-o ciupercă regăsită în special pe secară.

Tot pe 16 aprilie, dar în 1972, a fost lansată naveta spațială Apollo 16, în Florida. Aceasta a aselenizat patru zile mai târziu, la 20 aprilie. Apollo 16 a fost a zecea misiune umană din programul Apollo, a cincea misiune care a aselenizat și prima care a explorat zonele înalte ale Lunii.

Matematicianul german Gotthold Eisenstein s-a născut în aceasta zi de primăvară, în anul 1823, la Berlin. Lui i se atribuie o teoremă importantă privind ireductibilitatea fracției algebrice întregi.

Pe 16 aprilie 1844 s-a născut la Paris scriitorul Anatole France. În 1921 devine laureat al Premiul Nobel pentru Literatură, juriul motivând premiul drept o ,,recunoaștere a strălucitelor lui realizări literare, caracterizate prin noblețea stilului, o adâncă simpatie față de oameni, grație și un autentic temperament galic”.

Iar in 1889 se năștea la Londra Charlie Chaplin, actor, regizor, producător și scenarist. A fost un pionier în industria filmului. Ca regizor era capabil să filmeze o scenă și de 100 de ori, până arăta exact cum își dorea. În 1972 a obținut un premiu Oscar. S-a stins din viață în anul 1977, la 88 de ani.

Vreme frumoasă și caldă de Paște - așa arată informațiile din 17 aprilie

Este vestea bună pe care ne-o dă meteorologul Mihai Hustiu. Duminică, 19 aprilie, temperaturile vor fi cu mult peste normalul perioadei. Urmăriți emisiunea online "E vremea ta!" pentru a afla dacă și săptămâna viitoare ne vom bucura de zile calde și senine sau vom avea parte de o vreme mai degrabă capricioasă, de primăvară.

Din echipa emisiunii fac parte: Camelia Boștină și Raluca Brumariu (producători), realizatori: Laurențiu Mandu (luni), Cristina Dănilă (marți), Adrian Bănuță (miercuri), Mirela Goldic (joi), Andrei Bărbulescu (vineri), Cătălin Heson (duminică), (sâmbătă – echipa emisiunii); prezentatori: Cristina Soare și Andrei Bărbulescu.

 

 

 

 

 

 • 04:05
  Pescar hoinar
  Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 04:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 05:05
  Documentar360°-GEO
  * Alpiniştii-apărătorii uriaşilor Sequoia din California (En Californie, la mission des grimpeurs d’arbres geants, Franţa-Germania, 2014) Realizator: Gordian Arneth. Redactor: Delia Clonaru
 • 06:00
  Cap compas
  Producator: Elena Dinu
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Iaşi * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Prezentator si realizator Raluca Chirila Aftene Producator Vasile Arhire Jurnalist Catalin Blebea Producator Cristina Murgu Producător delegat: Alexandra Tiniche
 • 08:00
  Generaţia Fit
  Sezon Nou *În cadrul programului, antrenori experimentaţi din Federaţia Română de Culturism şi Fitness vă oferă antrenamente de specialitate, atât pentru pentru începători, cât şi pentru avansaţi, precum şi sfaturi ale unor medici nutriţionişti sau reţete sănătoase nu doar pentru pentru sportivi, ci şi pentru publicul larg. Producător: Iulia Popescu Coproducție TVR-FRCF
 • 08:30
  Euromaxx
  (Euromaxx-Lifestyle Europe, Germania, 2021) PREMIERA *Magazin săptămânal ce prezintă cele mai diverse şi mai fascinante evenimente culturale şi sociale europene. *Ep.15 Redactor: Delia Clonaru
 • 09:00
  MotorVlog
  Sezon Nou Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă *Mihai și Andrei testează două mașini de la branduri rivale cu propulsii rivale : Audi Q4 e-tron se pregătește de viitor cu al său motor electric, în timp ce BMW M550i privește în trecut cu al său V8 pe benzină. În plus, se discută despre piața transporturilor, despre autostrăzi, construcții și camioanele viitorului cu CEFIN Ford Trucks. Redactor: Bernard Tatomir O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 09:30
  Fara prejudecati
  PREMIERA * Fără prejudecăti! Raluca Avram, Mihai Arsenie si Andrea Nagy dovedesc că dincolo de orice dizabilitate există sperantă, încredere, putere interioară. Fără prejudecăti este o emisiune TV făcută DE CĂTRE șsi PENTRU persoane cu nevoi speciale. Este singura emisiune TV din Europa pentru care lucrează trei reporteri cu dizabilităti. Realizator si moderator: Psiholog Ovidiu Damian Producator: Ovidiu Pop Emisiune realizata de TVR Cluj ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
 • 10:00
  Mic dejun cu un campion
  Sezon Nou Amfitrion: Daniela Zeca Buzura * Georges Banu -critic de teatru, profesor universitar şi scriitor Am apelat la gândurile unui confrate care îl caracterizează atât de bine pe invitatul acestei ediţii de la Mic Dejun cu un Campion: ’’Etern divizat, măcinat între ceea ce Georges Banu însuşi a numit iubire şi neiubire de teatru, o neiubire niciodată nici categorică, nici definitivă, de aici şi evadările sale în pictură, evadări care, nu ştiu cum se face, dar s-au întors la teatru, căruia i-a analizat şi grandorile, şi miniaturile. George Banu a fost, este un mare călător’’ spune criticul literar Mircea Morariu despre prietenul său. Confesiuni spumoase, istoria unei vieţi, traiectoria unei cariere, întâlniri cu destinul, un puzzle care se joacă şi acum-aceasta a fost întâlnirea de astăzi de la Mic Dejun cu un Campion alături de Daniela Zeca Buzura în aşteptarea lansării ultimului volum semnat de Georges Banu. Producător: Ileana Ploscaru Panait
 • 11:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 12:00
  Descălecaţi în Carpaţi
  Redifuzare *Colţ de rai cu natura şi cai * Producător Răzvan Petrişor
 • 12:30
  Cap compas
  *La un pas de paradis-Kastoria (Grecia) Sezon Nou Insula peninsulă munte șea de văi şi istm …toate în alchimia tainică dintre natură şi zidiri a unei aşezări despre care primul lucru care se poate afirma este legat de frumuseţe. Aceasta este Kastoria. Kastoria este un ghem de lume despre care se poate afirma fără riscul hiperbolei gratuite că este o poartă către paradis.Un univers pe un petic de pământ din regiunea grecească Macedonia de Vest. Producator: Elena Dinu
 • 13:00
  Gala umorului
  *Prima parte Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 14:00
  Gala umorului
  * Partea a doua Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 15:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  Sezon Nou * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitatii : Inventatorul Dan Sobol -A studiat, inventat şi înregistrat la OSIM tot felul de soluţii tehnice. Vine în platoul nostru cu cea mai uşoara bicicletă ecologică din lemn, 2924g. Elena Moşuc desemnată recent ca fiind CEA MAI BUNĂ SOPRANĂ A LUMII! O vom asculta într-un duet alături de FUEGO. Paul Georgescu -în platoul românilor de 10, vom avea un sportiv inedit : românul care a stabilit un nou record mondial omologat de reprezentanţii Guinness după ce, pe 10 februarie 2021, a înotat 3.5km în lacul Snagov timp de aproape o oră la numai 4 grade Celsius. Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 16:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  Sezon Nou * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitatii Mihaela Lupu -Director Executiv Asociaţia pentru Copii cu Dizabilităţi 'Mă Bucur de Viaţă' Mircea Vintilă cu povestea unui cântec de 10, melodia Hanul lui Manuc. Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 17:00
  Fraţi de viţă
  Sezon Nou Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 17:30
  Distracţiile lui Cazacu
  Sezon Nou Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 18:00
  Ora de Stiri
  (+ Sport ) Transmisiune directă
 • 18:50
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 19:10
  Glasul inimii
  Serial*(When calls the heart-SUA, 2014-2019) *sezon2*episodul 1 Cu: Erin Krakow, Daniel Lissing, Lori Loughlin, Jack Wagner *Dramă , serial bazat pe un roman de Janette Oke. În 1910, tânăra învăţătoare Elizabeth Thatcher primeşte un post în vestul Canadei, în orăşelul minier Coal Valley, în inima unui ţinut încă sălbatic. Pentru Elizabeth, născută şi crescută în înalta societate, adaptarea la noua viaţă aspră nu va fi uşoară. Cu puţin timp înainte de sosirea ei, o explozie în mină provocase moartea multor bărbaţi din Coal Valley, lăsând femeile văduve şi sărace, iar copiii orfani de tată. Elizabeth îşi ia în serios noul rol de călăuză a celor mici prin lumea cărţilor şi, în curând, reuşeşte să câştige afecţiunea localnicilor, mai ales a lui Abigail Stanton, care şi-a pierdut soţul şi fiul în accidentul din mină. Singurul obstacol în calea armoniei complete pare a fi tânărul şi chipeşul poliţist Jack Thornton, şi el nou-venit în Coal Valley, care nu-i acordă pic de încredere şi căruia Elizabeth vrea să-i demonstreze că se înşală. Redactori: Adriana Vulpe, Laura Bălan
 • 20:10
  Ocolul Pământului în 80 de zile
  Film*(Around the world in 80 days-Italia, Germania, SUA, 1989) Partea a doua (din trei) Regia: Buzz Kulik Cu: Pierce Brosnan, Eric Idle, Julia Nickson, Peter Ustinov *Film de aventuri . Ecranizare a romanului omonim de Jules Verne. Phileas Fogg, un gentleman din Anglia victoriană, îşi pune în joc întreaga avere, afirmând că poate face ocolul pământului în 80 de zile. Întâmplarea face ca, tocmai în momentul plecării sale în călătorie, să fie spartă Banca Angliei, aşa încât pe urmele lui porneşte un detectiv care-l consideră vinovat de comiterea jafului. În drumul lor în jurul lumii, Phileas Fogg şi majordomul său Passepartout vor străbate multe ţări, vor face cunoştinţă cu diverse culturi şi vor avea parte de aventuri extraordinare. Redactor: Adriana Vulpe
 • 22:10
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) *Sezon 2*Episodul 6 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:15
  Distracţiile lui Cazacu
  Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 23:45
  Drag de România mea!
  *Prima parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 00:45
  Drag de România mea!
  *A doua parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 01:45
  Ora de Stiri
  (+ Sport )
 • 02:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 03:00
  Ocolul Pământului în 80 de zile
  Film *(Around the world in 80 days-Italia, Germania, SUA, 1989) Partea a doua (din trei) Regia: Buzz Kulik Cu: Pierce Brosnan, Eric Idle, Julia Nickson, Peter Ustinov *Film de aventuri . Redactor: Adriana Vulpe
 • 04:40
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) *Sezon 2*Episodul 6 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Redactor: Adriana Vulpe