loader
Foto

Virgil Ianțu - întâlnire-surpriză cu Echipa Națională de handbal feminin

Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!”, le-a surprins cu o vizită virtuală pe handbalistele echipei naționale, cu o zi înainte de plecarea acestora spre Podgorica, unde vor susține meciurile Turneului Preolimpic care le pot asigura biletul către Tokyo.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Miercuri seară, sportivele aflate în cantonament au au fost surprinse să se afle față în față cu prezentatorul „Câștigă România!”, fan declarat al handbalului. Virgil Ianțu le-a spus cuvinte de încurajare, le-a mulțumit pentru performanțele lor și le-a urat succes în meciurile din weekend cu Norvegia și Muntenegru.

(w882)

Mă bucur că am ocazia să stau în fața voastră, mai ales într-un moment atât de important. Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru noi, suporterii și pentru țara aceasta. Știu că voi ne oferiță mult mai mult decât putem noi să vă întoarcem. Când mă uit la un meci de-al vostru , mă gândesc la sacrificiile pe care le face fiecare dintre voi, ca sportive”, a spus Virgil Ianțu.

Pentru că membrele lotului național sunt pasionate de concursul de cultură generală difuzat de TVR 2, „Câștigă România!”, Virgil Ianțu le-a provocat la un mic concurs de cultură generală. Totul, condimentat cu distracție din plin și întrebări amuzate pe teme din sport și showbiz. Iar sportivele au prins gustul competiției de cultură generală într-o atmosferă destinsă, discuții optimiste și multă emoție.

Naționala feminină de handbal traversează cea mai intensă și importantă săptămână a ultimilor ani. În weekend, fetele pregătite de Adi Vasile întâlnesc Norvegia și Muntenegru, în încercarea de a obține biletele pentru Jocurile Olimpice din Japonia.

(w882)

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2