loader
Foto

Virgil Ianțu, impresionat de povestea de viață a unui profesor din Iași

Număr record de fani la preselecţiile „Câştigă România!”. Duminică, 3 septembrie, Pallas Mall a găzduit întâlnirea lui Virgil Ianțu cu fanii de pe meleaguri moldovene. În premieră, s-au înscris şi candidați de peste Prut.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Bucurie mare pentru iubitorii concursurilor de cultură generală din Iași care au întâmpinat într-un număr record Caravana „Câştigă România!”.

Duminică, 3 septembrie, Pallas Mall a găzduit întâlnirea lui Virgil Ianțu cu fanii de pe meleaguri moldovene, iar clădirea din centrul Iașului a părut neîncăpătoare pentru toți cei veniți să-l cunoască pe îndrăgitul prezentator.

După prezentarea făcută de Horia Gumeni, vedeta TVR Iaşi, românii de toate vârstele au intrat în dialog cu Virgil Ianțu și au așteptat pentru a face poze și să primească autografe.

Printre ei s-a aflat și un ieșean de 58 de ani, cu o poveste de viață impresionantă. Bărbatul, fost profesor într-un sat din regiune, a suferit în urmă cu un an un accident vascular cerebral.

A găsit însă puterea să se ridice din pat, chiar dacă accidentului cerebral i s-a adaugat și o afecțiune a coloanei vertebrale. Acum se deplasează cu dificultate, ajutat de un cadru metalic. Suferința nu l-a împiedicat să ajungă la preselectii și să își testeze cunoștintele de cultură generală la „Câştigă România!”.

(w882) castiga ro

Profesorul ne-a mărturisit că speră ca fiul lui, în vârstă de 13 ani, care este pasionat de IT, să îl învețe să își deschidă un cont de email și să poată comunica mai uşor.

Preselecțiile s-au ținut în cunoscuta clădire a Palatului Culturii, iar echipa TVR s-a bucurat să întâlnească și un candidat din Chișinău.

Bărbatul a mărturisit că a învățat mult pentru a ajunge să cunoască bine România și că este fan al emisiunii-concurs de pe TVR 2. Când a auzit că echipa emisiunii-concurs de pe TVR 2 va face preselecții în Iași, nu a vrut să rateze șansa.

De la preselecții nu au lipsit nici studenții, iar printre ei un tânăr care urmează doua domenii complet diferite: mecanică și litere. Cu un aspect de manechin, tânărul viseaza să devina profesor, dar spune că nu s-a hotărât încă în ce domeniu.

Caravana „Câștigă România!” a ajuns la final, iar timp de o săptămână echipa TVR a străbătut țara în căutarea românilor pasionați de cultura și frumusețiile României. Cravana a străbătut peste 1.700 de kilometri și au ajuns în cinci dintre cele mai importante orașe.

(w882) castiga ro

„Am încheiat o săptămână pe cât de obositoare, pe atât de frumoasă. Am întâlnit foarte mulţi oameni care iubesc emisiunea şi care doresc să ne fie alături în noul sezon. Dincolo de emoţiile întâlnirii, am fost impresionat de pregătirea lor foarte bună, aşa că sunt sigur că îi voi întâlni pe cei mai mulţi dintre ei la Bucureşti, în platoul concursului. Aştept cu nerăbdare, dar până atunci doresc să le mulţumesc gazdelor din fiecare oraş şi colegilor de la staţiile teritoriale ale TVR de primirea caldă. Fără ei nu am fi putut avea succes”, a declarat Virgil Ianţu.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

 

#tvr2