loader
Foto

VIRGIL IANȚU ȘI „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”, la Facultatea de Medicină

Surpriză pentru studenții  Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", din București. Marți, 29 mai, de la ora 18.30, Virgil Ianțu îi așteaptă la o întâlnire cu singura emisiune-concurs de cultură generală din țara noastră, „Câștigă România!”.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Ajunsă la cel de-al treilea sezon, „Câştigă România!”, emisiunea-concurs de cultură generală difuzată de TVR 2, difuzată de luni până joi, de la ora 20.00, se bucură de o notorietate din ce în ce mai mare.

Studenții Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", pasionați de cultura, obiceiurile şi valorile ţării noastre, vor putea, marți, 29 mai, de la ora 18.30 să îl întâlnească pe omul de televiziune Virgil Ianțu, să afle mai multe lucruri despre fenomenul mass-media și culisele concursului de cultură generală și să i se alăture gazdei „Câştigă România!” într-o mini-competiție cu întrebări de cultură generală în care pot câștiga pe loc premii atractive. Pentru cei care vor să trăiască pe viu emoțiile show-ului televizat se va da apoi startul preselecțiilor „Câștigă România!”.

Producție 100% românească, dezvoltată de Televiziunea Română împreună cu compania Zucchero Media, „Câştigă România!” este o emisiune-concurs de cultură generală difuzată la TVR 2 al cărei prezentator este Virgil Ianţu. În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți. Calculatorul alege de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare, iar misiunea celor aflați în concurs este să ajungă într-un județ, tot de graniță. Pentru a merge mai departe, participanții trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu județele „prin care trec”. Concurentul care reușeşte să câștige zece ediții consecutive, maximum de ediții la care poate participa prin regulament, intră și în posesia Marelui Premiu ”Câștigă România”, un autoturism.

„Câștigă România!” a devenit una dintre cele mai cunoscute emisiuni de gen din Romania, iar emisiunea a fost remarcată şi la nivel internațional. Anul trecut, emisiunea-concurs de pe TVR 2 s-a lansat pe piața internațională sub numele de „Win your country”, iar în premieră, producţia TVR a fost selecționată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union). Anul acesta concursul de cultură generală de la TVR 2 a fost selectat în finala "International Format Awards 2018", la secțiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiție internațională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

"CÂȘTIGI TU, CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!"

20:00 Planuri diabolice

Film* Planuri diabolice (Evil doctor-SUA, 2018) PREMIERĂ

Regia: Brian Skiba

Cu: Dina Meyer, Jen Lilley, Corin Nemec

*Thriller. Matt şi Aubrey, un cuplu tânăr şi de succes din lumea show-business-ului californian, se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil şi apelează la un medic renumit din Los Angeles, Natalie Barnes. Dar, dincolo de faţada profesionistei amabile şi impecabile, doctoriţa e o veritabilă sociopată, care-şi manipulează pacienţii şi care va încerca să-l seducă pe Matt şi s-o ucidă pe soţia lui.

*

Redactor: Vlad Ţurcan

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2