loader
Foto

TELEȘCOALA: Matematică, clasa a VIII-a - elemente de aritmetică (II) / VIDEO

Joi, 12 septembrie, profesorul Costel Chiteş ne-a propus, în cadrul emisiunii „Teleșcoala”, difuzată de TVR 2, recapitularea cu tema „Elemente de aritmetică – recapitulare clasele V-VII”, partea a II-a.

 

Teleșcoala

Edițiile Teleșcoala pot fi urmărite pe canalul TVR2, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

***

Costel-Dobre Chiteş a absolvit Facultatea de Matematică a Universităţii Bucureşti şi a obţinut doctoratul la Institutul de Matematică Stoilow al Academiei Române. Este expert în cadrul proiectului Dezvoltarea sistemului naţional de management şi asigurare a calităţii în învăţământul preuniversitar. Este profesor de matematică la Colegiul Naţional de Informatică Tudor Vianu şi la Colegiul Naţional Mihai Viteazul. A fost lector universitar la Universitatea Creştină 5, iar, în prezent, este directorul Centrului de Excelenţă al Municipiului Bucureşti.

 

 

4:00 Natură şi aventură (R)

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas, Dan Curean

(Reluare)

4:25 Cap compas (R)

Producător: Elena Dinu

(Reluare)
 
Magia călătoriilor în jurul lumii, la TVR 2

Magia călătoriilor în jurul lumii, la TVR 2

publicat: vineri, 18 octombrie 2024

Noi lucruri de aflat, locuri de descoperit, oameni de cunoscut prin reportajele din seria 360 Geo. De la cele mai căutate zone pentru scufundări ...

TELEȘCOALA: Limba spaniola, lecția 6, nivel A 1 / VIDEO

Profesoara Maria Fabiola Bibiș ne-a propus lecţia 6 a cursului de limba spaniolă – nivel A1, cu tema Los verbos irregulares, în cadrul emisiunii ...

TELEȘCOALA: Matematică, clasa a VIII-a, „Relaţii metrice într-un triunghi” / VIDEO

Profesorul Costel Chiteş ne-a propus recapitularea cu tema „Relaţii metrice într-un triunghi” în emisiunea „Teleșcoala” difuzată la TVR 2.

 

#tvr2