loader
Foto

Galerie foto

"Câștigă România!": Studenţii de la Universitatea Politehnică din Bucureşti

Virgil Ianțu le-a făcut marţi, 20 noiembrie, o vizită studenților de la Universitatea Politehnica din Bucureşti. Tinerii au umplut sala şi s-au bucurat de o ora de discutii interesante alături de vedeta TVR.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

În preambul de Ziua Mondială a Televiziunii, pe care cu o sărbătorim astăzi, Virgil Ianţu s-a întâlnit cu studenţii Universităţii Politehnica din Bucureşti. Prezentatorul TVR a răspuns multor intrebări şi a povestit despre drumul către succes. Totul a fost condimentat cu distracție din plin şi o atmosferă relaxată.

Virgil Ianțu le-a vorbit studenților despre experiența sa în media românească, dar și despre culisele primului concurs de cultură generală despre țara noastră. Apoi, studenţii au făcut apoi schimb de roluri cu gazda „Câştigă România!”și au pus multe întrebări, iar cei mai "curioşi" dintre studenti au primit şi un premiu deosebit, „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA”.

Şi pentru că unii studenţi au prins gustul competiției de cultură generală, mulţi au decis chiar să se înscrie la preselecţiile „Câștigă România!” și poate îi vom vedea printre concurenţii următorului sezon.

Emisiunea „Câștigă România” poate fi urmărită de luni până joi pe TVR 2 începând cu ora 20.00.

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

12:30 Cum vă merge ?

Sezon Nou

Producător: Cătălin Heson

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2