loader
Foto

Sibiu: Virgil Ianţu, discurs pentru absolvenţii Universităţii „Lucian Blaga”

Gazda „Câştigă România!” a fost invitat la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protectia Mediului chiar în ziua ceremoniei de absolvire a studiilor universitare.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Aflat în frumosul oraş Sibiu în caravana „Câştigă România!”, joi, 6 iunie, Virgil Ianţu a fost invitat-surpriză la cursul festiv care marchează trecerea de la stadiul de student la cel de absolvent de facultate pentru specializarea montanologie şi inginer protecţia mediului.

Cu această ocazie, vedeta TVR 2 a urcat pe scenă în faţa unui public numeros, i-a felicitat pe tineri pentru drumul ales şi le-a dat câteva sfaturi. Momentul a fost imortalizat cu un selfie de mari dimensiuni iar în poză au intrat, alături de absolvenţi, părinţii si profesorii.

(w882) virgil ian

După întâlnirea cu absolvenţii, Virgil Ianţu s-a oprit la Sala “Lucian Blaga”, unde se desfăşurau preselecţiile „Câştigă România!”. El a vrut să-i cunoască pe cei dornici să intre în competiţia televizată şi a stat de vorbă cu fanii.

(w882) virgil ian

Printre aceştia s-a aflat şi Ioan Valentin Popa, preşedintele Asociaţiei de Zbor Liber din România. Bărbatul în vârstă de 50 de ani este profesor de zbor şi pregăteşte participarea României la mondiale. A călătorit prin toată lumea, a terminat două facultăţi - Geografie şi Ştiinţe Politice şi are master în Teologie.

Ioan Valentin Popa spune că este pasionat de concursul „Câştigă România!” şi că urmăreşte fiecare ediţie alături de soţia sa, cu care are şi dispute privind răspunsurile corecte.

Şi Nicolae şi-ar dori să ajungă concurent la „Câştigă România!”. Tânărul este absolvent al Facultăţii de Drept şi s-a întors de trei săptămâni din Marea Britanie. În vârstă de 36 de ani, el a petrecut cinci ani în străinătate ca să îşi facă o casă. A realizat ceea ce şi-a propus, iar acum şi-a făcut un blog şi ar dori să lucreze în presă.

„Am avut o primă întâlnire cu absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului din Universitatea „Lucian Blaga”, un moment foarte emoţionant. I-am văzut pe tineri îmbrăcaţi festiv şi mi-am amintit de momentul în care am terminat eu şcoala. A fost o întâlnire foarte frumoasă. Ei pleacă pe un drum deloc uşor şi le-am dat câteva sfaturi din experienţa mea. M-am întâlnit apoi cu posibilii viitori concurenţi „Câştigă România!

„Sper că vor fi cât mai mulţi buni.” (a spus gazda concursului de cultură generală de pe TVR 2, Virgil Ianţu)

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Mic dejun-paine impaturita cu bacon sau branza / mancare de spanac/porkolt

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2