loader
Foto

România în bucate: Gulaș și piroste | VIDEO

Ediţia emisiunii România în bucate, realizată de colegii de la TVR Iaşi, difuzată joi, 13 octombrie, la TVR2.

 

Raluca Aftene
Descriptio Moldaviae
România în bucate

Mâncătorii de cartofi” semnată de Vincent Van Gogh este una dintre lucrările preferate ale lui Daniel Van Soest.

Cetățean olandez, poliglot, antropolog specializat in antichități, Daniel a hotărât să se mute definitiv într-un sat din Bucovina acum doi ani.

(w882) 1

Închiriază o cabană și două căsuțe traditionale, iubește viata simplă și tihnită din munți, scrie, explorează natura și gătește. Pe Gabriela, soția lui Daniel, destinul a purtat-o la Carlibaba de la malul mării.

(w882)

Împreună ne gătesc gulaș și piroste, rețete învățate de la localnici și ne povestesc despre dulceața aspră a vieții la munte.

(w882)

(w882)

(w882)

Ediție realizată de TVR Iași

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Moldova

Gatim romaneste

Prezintă Betty Turculeț

Producător Luminita Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

Emisiune realizată de TVR Moldova

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", a fost acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2