Sezon Nou
TVR Timişoara
* Sarea în bucate
* PAPRICAȘ DE RĂTOI CU VINARS LA CAZANUL LUI ZORAN ! În căzănărie la Zoran Cnejevici de la Bocsa s-a dat drumul la foc. N-au fost prune anul ăsta, dar căzănarul a făcut comina din struguri. Asta înseamnă că scoatem la teavă, vinars.
La 42 de grade, pusă în butoi de stejar si țtinută 2-3 ani, tăria se transformă într-un coniac fin, deosebit. Dar pentru asta, trebuie să ai căzănarul priceput, care șstie reteta ca la farmacie, asa cum îi Zoran al nostru căruia i s-a dus faima în toată Bocsa.
Si ca nu cumva să scoatem vinarsul rosu, adică prins de fundul cazanului pentru că “prins” a fost șsi căzănarul de la tărie, facem cu Iasmina Drăgăneanu, un ceaun de papricaș cu carne de rătoi, gras si unsuros, să nu ni se urce răchia la cap. Poftiti de vizionati!
Emisiune realizată de TVR Timişoara
Prezentator: Dan Liuţ
Producător: Florin Mihoc
Producator: Alice Saceanu