loader
Foto

„Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole pentru copii”

Din 29 mai, TVR 2 a pregătit un nou concurs: sub genericul „Prietenii TVR2 văd cele mai frumoase spectacole pentru copii”, concursul se desfășoară în perioada 29 mai- 16 iunie 2023 pe pagina oficială Facebook TVR2 (facebook.com/TVR2).

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Din 29 mai, de luni până joi, în cadrul serialului poliţist „Comisarul Rex: aventuri la Viena”, difuzat începând cu ora 19:05, toţi cei care doresc să participe la concursul „Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole pentru copii” trebuie să fotografieze ecranul televizorului, cu indiciul afișat pe ecran și să posteze fotografia la postarea de concurs din pagina TVR 2 sub forma unui comentariu. Participanţii pot posta mesajul din momentul afișării indiciului și până la ora 21:00, din fiecare zi de concurs, de luni până joi (Premiile constau în invitații duble la spectacolele Operei Comice pentru Copii).

Serialul „Comisarul Rex: aventuri la Viena (Kommissar Rex-Austria, 1994-2004)”, despre redutabila Brigadă Omucideri a Poliţiei din Viena, în care vedeta echipei este câinele ciobănesc-german Rex, posesor al unui nas imbatabil şi a unei inteligenţe ieşite din comun, care contribuie esenţial la rezolvarea cazurilor şi chiar la salvarea multor vieţi, este difuzat la TVR 2 de luni până duminică, începând cu ora 19:05.

Prietenii TVR 2 vor fi premiaţi pentru fidelitate şi pot câștiga zilnic, prin tragere la sorți, câte o invitație dublă. Numele câștigătorilor concursului vor fi anunțate pe pagina oficială de Facebook TVR 2 (www.facebook.com/TVR2), în decurs de maximum 12 de ore de la desemnarea lor. Câștigătorii sunt rugați să trimită datele de contact pe adresa de email marketing@tvr.ro pentru a intra în posesia premiului.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.tvr.ro și poate fi pus la dispoziție și în formă tipărită la Registratura TVR.

Regulamentul online al concursului „Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole pentru copii” îl găsiți AICI:

7:50 Documentar 360°GEO

* Croaţia-o altă patrie a trufei (Croatie, l’autre pays de la truffe, Franţa-Germania, 2018) Redifuzare

*Când rostim numele celei mai scumpe ciuperci comestibile, ne gândim la sudul Franţei sau la regiunea Piemont din Italia, dar nu la Istria, peninsula croată înconjurată de apele Mării Adriatice.

În ultimii ani, trufa a devenit o specialitate a acestei zone. Solul îi convine de minune şi clima este ideală. În anii buni, recolta atinge 25 de tone !

Realizator: Maria-Christina Degen

Redactor: Adriana Vulpe

8:45 Teleshopping

 
„După 40 de zile”, o dramă românească despre „lupta” care sfidează trecerea timpului, la TVR 2 și TVR Cultural

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, poate fi urmărită la ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

 

#tvr2