loader
Foto

“Trădare”, la TVR 2

Joi, 12 ianuarie, de la ora 20:00, TVR 2 vă propune o seară de thriller, alături de Emily Rose, Brad Johnson și John Shea, în filmul de acțiune "Trădare".

 

Un thriller semnat de regizorul Brian Brough, filmul "Trădare" prezintă nedreptatea cumplită trăită de Annie Tatum. Oprită de poliţie în timp ce conducea maşina iubitului ei, Annie se trezeşte într-o situaţie fără ieşire când poliţiştii descoperă în interiorul vehiculului un cuţit însângerat. Tânăra femeie porneşte într-o cursă contra cronometru pentru a afla ce s-a întâmplat, înainte de a fi acuzată pe nedrept de crimă.

(w882)

Rolul protagonistei Annie este interpretat de frumoasa Emily Rose. De-alungul carierei sale, actrița s-a făcut remarcată în serialul de succes "Haven", dar este și mai bine-cunoscută în lumea jocurilor video.

Rose este deținătoarea unui număr impresionant de nominalizări la diferite festivaluri internaționale pentru rolul din seria de jocuri video "Uncharted", iar în 2015 a fost desemnată câștigătoarea premiului BAFTA pentru cel mai bun interpret în același rol.

14:00 Cursa prin istorie (R)

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2