loader
Foto

"Totul pentru copilul meu", la TVR 2

Joi, 13 iulie, de la ora 20:00, la TVR 2 a fost programat un thriller american, lansat în anul 2020, chiar înainte de debutul pandemiei în SUA.

 

Convinsă că nu e menită să fie mamă şi dornică să scape de iubitul ei, un individ instabil, Tracy decide să-şi dea copilul spre adopţie încă din timpul sarcinii. Viitorii părinţii sunt Genevieve şi Patrick, un cuplu foarte bogat, care-i propun lui Tracy să locuiască în casa lor şi să aibă grijă de ea până la naştere. Pare un vis frumos, dar bucuria fetei se transformă în curând în groază, când descoperă că nevrozele adânci ale bizarului cuplu îi pun în pericol şi pe ea, şi pe copilul nenăscut.

Rolul principal în acest film este interpretat de actriţa Hannah Bamberg care spune că se simte complet detaşată în fața camerei. „Îmi place performanța în general”, a declarat actrița pentru AL.com. "Mi-am dat seama de asta în liceu. Eram într-o formație, la teatru și la cor. Camera de filmare este ca o altă persoană cu care lucrezi, nu ca ceva care te urmărește”.

Despre rolul ei în acest film, cel al unei femei însărcinate care trebuie să scape de un cuplu periculos actrița povesteşte că a avut de filmat mai multe scene de acțiune. Cea mai incitantă a fost cea în care „a trebuit să mă prefac că mă înec, ceea ce a fost grozav”, a declarat Hannah Bamberg pentru AL.com.

Lansarea filmului anul trecut a fost un noroc pentru că cu puțin timp înainte ca noul coronavirus să ajungă în Statele Unite, Hannah Bamberg a filmat un episod din „Anatomia lui Grey” și a jucat împreună cu vedeta serialului Ellen Pompeo. Producția episodului a fost însă oprită din cauza pandemiei și nu a fost difuzată.

(oar_w460)

TOTUL PENTRU COPILUL MEU (PREGNANT AND ALONE – SUA, 2020)
Regia: Damian Romay
Cu: Emmanuelle Vaugier, Hannah Bamberg, Josh Ventura

 

12:40 Teleshopping

13:00 Cultura minorităţilor

* La portile Orientului PREMIERA

* Ritualul sărbătorii de ramadan bayram.

Redactor: Dana Ionita

 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2