loader
Foto

Galerie foto

Povestea MAGDALENEI IURESCU, tânăra nevăzătoare de la „Câştigă România!”

După şase ediţii câştigate, luni, 3 decembrie, de la ora 20.00, MAGDALENA IURESCU, tânăra nevăzătoare care a uimit cu cunoştinţele sale despre ţara noastră, este gata să răspundă întrebărilor lui Virgil Ianţu într-o zi cu dublă aniversare pentru pentru familia sa.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Data de 3 decembrie marchează Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, dar şi ziua de naştere a mamei sale, care va fi în public, iar pentru MAGDALENA IURESCU cel mai potrivit cadou ar fi să câştige cea de-a şaptea ediție consecutivă „Câştiga Romania!”.

(oar_w460)

„Sunt foarte emoţionată, este ziua mamei mele şi vreau să-i fac o bucurie şi să câştig ediţia din această seară. Ar fi cea de-a şaptea. Încă de când eram mică, mama mi-a fost cel mai mare sprijin. Îmi citea şi mă învăţa poezii, iar de la 6 ani m-a învăţat tabla înmulţirii, chiar dacă încă nu mergeam la şcoală. Ea m-a susţinut şi în perioada facultăţii. Mergea cu mine, îmi citea cursurile şi bibliografia pentru examene, ca să le pot înregistra, mai ales că materiale de specialitate nu prea se găsesc la Asociaţia Nevăzătorilor”, a spus tânăra care a terminat două facultăţi la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava şi a luat doctoratul. „Cred că pentru dezvoltarea frumoasă a unui copil cea mai importantă este influenţa părinţilor”, a adăugat ea.

(oar_w460)

MAGDALENA IURESCU este prima femeie care a ajuns atât de departe la „Câştigă România!”. În cea de-a șaptea ediție, tânăra intră în concurs cu 7.200 de lei câștigați până acum şi se apropie de un nou record: prima femeie din concurs care ar putea câștiga mașina. Cu toate aceasta, MAGDALENA IURESCU este modestă şi spune că „Nu m-am gândit câte ediţii voi câştiga, ci doar să răspund bine la întrebari. Nu îmi propun ţeluri mari, dar îmi place ca ceea ce fac să fac bine, cu răspundere”.

Cum se va încheia pentru MAGDALENA IURESCU ediția cu numărul 45 din cel de-al patrulea sezon „Câştigă România!”, aflați luni, 3 decembrie, de la ora 20:00.

MAGDALENA IURESCU va concura astăzi alături de două doamne: IULIANA PANTAZI din Bacău, care este de profesie asistenta medicală şi ELENA PEȚU, din Studina, care a terminat Facultatea de Litere la Universitatea București, specializarea Etnologie.

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2