loader
Foto

Povestea incredibilă a solistei trupei Millenium la „Femei de 10, barbați de 10”

Invitații Marinei Almășan, trupa „Millenium” din Chișinău, cea mai longevivă și valoroasă formație din Republica Moldova, vine sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 15:00, la “Femei de 10, bărbati de 10”, la TVR 2.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Dincolo de poveștile legate de aventurile pe glob ale acestor minunați artiști de peste Prut, coordonați de Vlad Gorgos, Marina va prezenta, în premieră și povestea Olgăi Gorcinschi, solista trupei, artist emerit al Republicii Moldova.

Despre povestea tristă din copilăria ei s-a făcut un cântec care a reprezentat Republica Moldova la Eurovision.

„Am fost extrem de emoționată când am aflat că tatăl Olgăi , pilot militar, pe când artista era o copiliță de 10 ani, a dispărut, în condiții misterioase: avionul pilotat de el a dispărut de pe radare , undeva , deasupra Africii și nimeni nu a mai știut niciodată nimic despre el și întregul echipaj. Cu această traumă si-a început drumul prin viață frumoasa Olga, o artistă fascinantă și atunci cand cântă, dar și atunci când vorbește. De altfel, Moldova a concurat , cu ceva ani in urmă, la Eurovision cu o melodie dedicată memoriei tatălui Olgăi”, a povestit Marina Almășan.

 

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2