loader
Foto

O colaborare muzicală de nota 10, în emisiunea Marinei Almăşan | VIDEO

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 15:00, în emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, telespectatorii TVR 2 au fost întâmpinaţi de o armată de artiști-prichindei care au interpretat melodii în primă audiție.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Pe Marina Almășan și compozitorul Mihai Alexandru îi leagă o veche prietenie, iar din ultima lor colaborare a rezultat un CD cu cântece pentru copii: “10 cântece de 10!”, pe versurile Marinei Almăşan.

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 15:00, în emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, telespectatorii TVR 2 au fost întâmpinaţi de o armată de artiști-prichindei, veniți din toată țara, care vor interpreta melodii în primă audiție. În studioul TVR decorat cu baloane, alături de gazda emisiunii au fost Magicianul Teo, care și-a surprins fanii cu un show plin de culoare, dar şi alţi copii-campioni din diferite domenii de activitate, ne-au povestit despre performanțele lor extraordinare.

(w882)

În show-ul de sâmbâtă al Marinei Almăşan au fost invitate și vedete în postura de părinți. Printre acestea, Flori Constantinescu, prezentatoarea care ne aduce Meteo la TVR 1 şi care a venit la „Femei de 10, Bărbaţi de 10” alături de cei doi băieţi ai săi.

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

23:30 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 41

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri. Detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal din Canada, St John's, unde îşi face un prieten de nădejde: câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti şi pe Donovan, şeful departamentului de poliţie, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi "nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)
 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2