loader
Foto

O colaborare muzicală de nota 10, în emisiunea Marinei Almăşan | VIDEO

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 15:00, în emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, telespectatorii TVR 2 au fost întâmpinaţi de o armată de artiști-prichindei care au interpretat melodii în primă audiție.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Pe Marina Almășan și compozitorul Mihai Alexandru îi leagă o veche prietenie, iar din ultima lor colaborare a rezultat un CD cu cântece pentru copii: “10 cântece de 10!”, pe versurile Marinei Almăşan.

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 15:00, în emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, telespectatorii TVR 2 au fost întâmpinaţi de o armată de artiști-prichindei, veniți din toată țara, care vor interpreta melodii în primă audiție. În studioul TVR decorat cu baloane, alături de gazda emisiunii au fost Magicianul Teo, care și-a surprins fanii cu un show plin de culoare, dar şi alţi copii-campioni din diferite domenii de activitate, ne-au povestit despre performanțele lor extraordinare.

(w882)

În show-ul de sâmbâtă al Marinei Almăşan au fost invitate și vedete în postura de părinți. Printre acestea, Flori Constantinescu, prezentatoarea care ne aduce Meteo la TVR 1 şi care a venit la „Femei de 10, Bărbaţi de 10” alături de cei doi băieţi ai săi.

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Cel de-al 12-lea sezon din... ”Drag de România mea!” a continuat duminică, 14 aprilie, la TVR2, de la ora 15:00.  

 

#tvr2