loader
Foto

Meciul Dinamo Kiev - Besiktas Istanbul, în direct la TVR 2 | VIDEO

Iubitorii fotbalului au fost invitați la TVR 2 joi, 24 august, pentru a urmări în direct partida „Dinamo Kiev - Besiktas Istanbul”. Echipele au intrat pe terenul Stadionului Rapid - Giuleşti din București de la ora 20:00, iar partida a fost comentată pentru TVR de Dragoş Bocanaciu şi Bogdan Tomulică.

 

Echipa Dynamo Kiev a jucat primul său meci din runda play-off a calificărilor din grupele Conference League împotriva echipei din Turcia, Besiktas Istanbul.

Dinamo Kiev este antrenată de Mircea Lucescu, iar în turul al treilea preliminar s-a calificat jucând meciul decisiv tot pe Stadionul Giulești, unde a eliminat echipa greaca Aris Salonic, la lovituri de la 11 metri.

În cariera sa, Mircea Lucescu a antrenat și echipa Besiktas Istanbul, alături de care a și câștigat un titlu în Turcia. De asemenea, Mircea Lucescu este bine primit pe Giulești, unde a fost antrenor al echipei Rapid. Mai mult, acesta a luat și un titlu alături de echipa din Giuleşti.

Rezultatul final al meciului: Dinamo Kiev 2 - Besiktas Istanbul 3

15:00 Dincolo de porţile palatelor

(L’Europe en chateaux, Germania-Franţa, 2012)

*Călătorie poetică prin unele dintre cele mai remarcabile castele şi palate europene, în spatele porţilor închise de obicei turiştilor, pentru a afla particularităţile şi singularităţile istorice, arhitecturale şi culturale, precum şi poveştile captivante aleconstructorilor şi locuitorilor lor.

Regii Europei şi-au ales domeniile pentru a-şi construi palatele şi reşedinţele de vară în cele mai frumoase locuri, dar şi cu rolstrategic.

Realizatori: Gero Von Boehm, Jeremy Jp. Fekete, Julia Zantl

*Ep.4: Estremadura-Portugalia

În extrema vestică a Europei continentale, vizităm trei palate magnifice: palatul marchizilor de Fronteira, palatul Pena din Sintra şi cel din Queluz.

Construite de mauri ori cu puternice influenţe orientale, palatele formează un inel în jurul Lisabonei, fostă reşedinţă regală şi capitală a jumătate de glob.

Redactor: Ştefan Asavei

15:55 Cei cinci faimoşi 2

Film * Cei cinci faimoşi 2 (Fünf freunde 2-Germania, 2012) PREMIERĂ

Regia: Mike Marzuk

Cu: Valeria Eisenbart, Quirin Oettl, Justus Schlingensiepen, Neele Marie Nickel

* Film de aventuri-inspirat de personaje şi întâmplări din seria de romane pentru copii "Cei cinci faimoşi" ("The Famous Five") a scriitoarei engleze Enid Blyton. Julian, Dick, Anne, George şi căţelul Timmy se aventurează singuri în Cat Canyon, unde vor dezlega misterul unei pietre preţioase legendare, înfruntând cu curaj o ceată de bandiţi periculoşi.

*AUDIENTA GENERALA (AG)

Redactor: Ştefan Asavei

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

 

#tvr2