loader
Foto

Marina Almăşan are un nou coprezentator: micuţa Sara

În 9 octombrie a început un nou sezon al emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”, la TVR 2. Urmăriți-l în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00!

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Marina Almăşan propune o rubrică în premieră: „Copii de nota 10”, prezentată de un copil premiat la festivaluri internaţionale.

Micuța Sara Anastasia Buzdun, în vârstă de numai 10 ani, va fi comoderatoarea Marinei, în aceast sezon. Ea nu-l va înlocui pe simpaticul Costin, actorul ce îi stă alături vedetei TVR 2 de peste un deceniu, ci va prezenta o rubrica nouă, “Copii de 10”, cu invitaţi pe gustul celor mai mici telespectatori. Astfel, copiii talentați ai României vor avea o voce în emisiunea “Femei de 10, bărbați de 10”, din această toamnă, la TVR 2.

Marina este încântată de Sara, care are deja numeroase premii la activ, la competiții internaționale de modelling. Micuța campioană a fost remarcată de realizatoare în cadrul unei emisiuni în care Sara și-a prezentat propria colecție de modă, devenind cel mai tânăr designer din România.

(w882)

Printre invitaţii Marinei Almăşan în prima ediţie a noului sezon „Femei de 10, bărbaţi de 10”, de sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15.00, s-au numărat: Alina Alexoi, comentator sportiv şi membru al echipei de comunicare a COSR, Eduard Carol Novak, Ministrul Tineretului și Sportului, primul ministru în funcţie din lume care a câstigat o medalie paralimpică, argint, la Tokyo 2020, Gina Pătraşcu, o artistă îndrăgită din generaţia de aur a muzicii româneşti, Nico, Lucian Marcu, căpitanul echipei Voința Sibiu. Lucian Marcu i-a impresionat pe suporterii români de fotbal după ce și-a făcut un tatuaj reprezentând celebrul tablou numit "Atacul de la Smârdan".

În platoul emisiunii a fost invitată Marcela Fumea, secretarul general al Federației Române de Gimnastică și antrenorul coordonator al lotului național de gimnastică aerobică care a prezentat echipa câştigătoare la Campionatele Europene.

Micuța Sara Anastasia Buzdun a avut-o invitată la “Copii de 10” pe Paula Both, care la 13 ani este deja o cântăreaţă apreciată.

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: Risipa de alimente

Invitati: Lacramiora Rediu-Director Fundraising si Comunicare-Federatia Bancilor ptr alimente si Michael Pasarelli

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Destine ca-n filme

Sezon Nou

* Florin Georgescu-"Tenorul cu dor de țtară"

Cel mai cunoscut tenor român înainte de ’89, Florin Georgescu, ar fi putut să fie în galeria mondială a celor mai apreciate voci lirice, alături de José Carreras șsi Placido Domingo.

În 1990, elita americană l-a adoptat si i-a oferit concerte în cele mai prestigioase săli de peste ocean.

Dar el a preferat mereu să se întoarcă, mânat de dor de familie, prieteni, satul natal, de acolo de unde a plecat când nu îsi putea permite decât o singură pereche de tenisi.

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizator Doru Ionescu

Redactor Dana Ilie

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2