loader
Foto

Marina Almăşan are un nou coprezentator: micuţa Sara

În 9 octombrie a început un nou sezon al emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”, la TVR 2. Urmăriți-l în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00!

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Marina Almăşan propune o rubrică în premieră: „Copii de nota 10”, prezentată de un copil premiat la festivaluri internaţionale.

Micuța Sara Anastasia Buzdun, în vârstă de numai 10 ani, va fi comoderatoarea Marinei, în aceast sezon. Ea nu-l va înlocui pe simpaticul Costin, actorul ce îi stă alături vedetei TVR 2 de peste un deceniu, ci va prezenta o rubrica nouă, “Copii de 10”, cu invitaţi pe gustul celor mai mici telespectatori. Astfel, copiii talentați ai României vor avea o voce în emisiunea “Femei de 10, bărbați de 10”, din această toamnă, la TVR 2.

Marina este încântată de Sara, care are deja numeroase premii la activ, la competiții internaționale de modelling. Micuța campioană a fost remarcată de realizatoare în cadrul unei emisiuni în care Sara și-a prezentat propria colecție de modă, devenind cel mai tânăr designer din România.

(w882)

Printre invitaţii Marinei Almăşan în prima ediţie a noului sezon „Femei de 10, bărbaţi de 10”, de sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15.00, s-au numărat: Alina Alexoi, comentator sportiv şi membru al echipei de comunicare a COSR, Eduard Carol Novak, Ministrul Tineretului și Sportului, primul ministru în funcţie din lume care a câstigat o medalie paralimpică, argint, la Tokyo 2020, Gina Pătraşcu, o artistă îndrăgită din generaţia de aur a muzicii româneşti, Nico, Lucian Marcu, căpitanul echipei Voința Sibiu. Lucian Marcu i-a impresionat pe suporterii români de fotbal după ce și-a făcut un tatuaj reprezentând celebrul tablou numit "Atacul de la Smârdan".

În platoul emisiunii a fost invitată Marcela Fumea, secretarul general al Federației Române de Gimnastică și antrenorul coordonator al lotului național de gimnastică aerobică care a prezentat echipa câştigătoare la Campionatele Europene.

Micuța Sara Anastasia Buzdun a avut-o invitată la “Copii de 10” pe Paula Both, care la 13 ani este deja o cântăreaţă apreciată.

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

23:30 Hudson şi Rex (R)

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 41

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri. Detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal din Canada, St John's, unde îşi face un prieten de nădejde: câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti şi pe Donovan, şeful departamentului de poliţie, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi "nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

(Reluare)
 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2