loader
Foto

Longevitate și performanțe la „Drag de România mea!”

Paul Surugiu-Fuego v-a dat întâlnire într-o gală a romantismului, sensibilității și performanței, în emisiunea „Drag de România mea!”, duminică, 2 iulie, de la ora 15.00, la TVR 2 și pe TVR+.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Este directorul Teatrului Principal din Bucureşti, este un artist independent, celebru pentru numeroasele roluri pe care le interpretează, dar şi pentru farsele sale cu tâlc. Actorul Gabriel Fătu a venit, în premieră, în emisiunea noastră pentru a ne povesti despre realizările sale, despre cât de ușor sau cât de greu este să faci această profesie, dar şi pentru a realiza, împreună cu Paul Surugiu​ - Fuego, un moment artistic special, pe versurile poetului cu pălărie, Narcis Avădănei.

(w500) Fatu

Carmen Rădulescu a revenit la noi pentru a ne spune cum este să fii studentă la 59 de ani şi pentru a cânta cele mai frumoase melodii adunate în cele aproape patru decenii de carieră.

(w500) Carmen Rad

Din Basarabia, au sosit frumoasele artiste de la Trio Vatra Neamului. Cele trei surori ne-au purtat în lumea romanței și a folclorului reinterpretat.

(w882) Trio 23 ap

Tot duminică am aflat şi secretele unei căsnicii de peste 30 de ani. Sunt 30 de ani pe care i-au celebrat Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu prin joc, voie bună şi cântece de petrecere.

(w882) Sotii Pasc

Sunt campioni la dans şi au performanţe notabile. Alexandru Tudor şi Ana Maria Vlad ne-au făcut o demonstraţie de sensibilitate artistică.​

(w882) Dansatori

Paul Surugiu - Fuego a  avut şi el daruri muzicale alături de baletul condus de coregraful Florin Mariș și de trupa Supermarket.

***

Pe 30 noiembrie 2023, Paul Surugiu - Fuego va sărbători, la Sala Palatului din Bucuresti, cei 30 de ani de carieră artistică, printr-un concert unic, un show de anvergură, cu multe surprize, alături de invitați speciali!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

(w500) Fuego 10

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:10

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

2:30 Immenhof: marea promisiune (R)

Film * Immenhof: marea promisiune (Immenhof: das grosse versprechen-Germania, 2022)

Regia: Sharon von Wietersheim

Cu: Leia Holtwick, Maximilian Befort, Ella Päffgen

*Film de aventuri, family.

Redactor: Laura Bălan

(Reluare)

4:15 Numele Trandafirului (R)

Film * Numele trandafirului (Il nome della rosa-Italia, Germania, 2019)

*Partea a patra (din 4)

Regia: Giacomo Battiato

Cu: John Turturro, Rupert Everett, Damian Hardung, Fabrizio Bentivoglio

* Miniserie, dramă

*

Redactor Adriana Vulpe

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2