loader
Foto

La „Câştigă România!”, profesorul care face zilnic naveta zeci de kilometri

În dulcele grai moldovenesc, IONUȚ DANIEL NECHIFOR a răspuns corect și a câștigat ediția din 20 noiembrie a emisiunii "Câştigă România!". Îl vom revedea în concurs pe 21 noiembrie, de la ora 20.00.

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Profesorul Ionuţ Nechifor iubeşte atât de mult copiii şi meseria sa, încât străbate zilnic 75 de km, din Suceava până în Botoşani, doar pentru le preda geografia elevilor săi.

În vârstă de 30 de ani, profesorul vine la concursul de cultură generală prezentat de Virgil Ianţu pentru a le demonstra celor de acasă că poate câştiga premiile puse în joc de TVR 2.

Pasionat al quizzurilor, profesorul spune că una dintre distracţiile favorite ale sale este să joace pe telefon quizzuri de cultură generală, cu ajutorul unei aplicaţii.

(w882)

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

2:30 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2