loader
Foto

Un nou sezon „Reţeaua de idoli” la TVR 2

Din 4 octombrie, cunoscuta realizatoare Irina Păcurariu a început provocarea celebrităţilor la un dialog sincer în noul sezon „Reţeaua de idoli”, la TVR 2. Emisiunea se difuzează în fiecare luni, de la ora 21:00 (în reluare vineri, de la ora 22:00).

 

Irina Păcurariu
Rețeaua de idoli

„Am ajuns în al șaselea sezon al proiectului REȚEAUA DE IDOLI și continui să mă las sedusă de farmecul și calitatea oamenilor pe care îi întâlnesc pentru interviuri. Sportivi, artiști sau profesioniști din orice alt domeniu, invitații noștri păstrează aceeași rară calitate: notorietatea lor este dublată de farmec, valoare, reputație. În lumea de la „Rețeaua de Idoli” ai iluzia că România e țara perfectă, singura în care merită să trăiești, mai ales pentru că e locuită”, a mărturisit realizatoarea Irina Păcurariu.

(w882)

Și în cel de-al șaselea sezon „Rețeaua de idoli”, emisiunea în care Ion Ţiriac a încins spiritele într-un interviu în care îi recomanda Serenei Williams să se retragă, sau celebra actriță Draga Olteanu Matei a vorbit pentru ultima dată publicului, cunoscuta realizatoare Irina Păcurariu invită telespectatorii să întâlnească oameni de excepție.

„Continuăm să reparăm ceea ce unul dintre interlocutorii mei din noul sezon accepta: deocamdată suntem o țară cu podiumul de premiere pus invers. Medalii, adică recunoaștere și aplauze, cu titluri îngroșate și urmăritori mii, iau exact cei care nici n-au luat startul într-o competiție, nu mai vorbim de trecut linia de sosire. Vă aștept în fiecare luni, de la ora 21.00, reluare vineri, ora 22.00, la TVR2. Nu-mi aparține formularea, dar vine tot de la un idol: „Când e atâta frumusețe întreagă pe lume, cum pot să mă duc să mă uit la firimituri, când pot avea bucuria integrală a frumuseții?”. Cam așa e și cu acestă emisiune, n-o ocoliți”, a adăugat Irina Pacurariu

Jocurile Olimpice și povestea unui lănțișor

(w882)

Invitatele primei ediții, luni, 4 octombrie, de la ora 21:00, au fost canotoarele Simona Radiș și Ancuța Bodnar, sportivele care au adus prima medalie Olimpică de Aur pentru România la Tokyo și un record olimpic. Despre performanța sportivelor care au făcut o cursă extraordinară s-a vorbit mult, puțină lume știe însă câtă muncă a stat în spate. Cantonamentul durează 11 luni pe an, iar palmele canotoarelor sunt pline de bătături. „Nu acum este rău, e mai rău când începem sezonul de vâslit după pauză, fiindcă atunci facem răni și, la un moment dat, abia mai ținem mânerele în mâini de durere. Nu există varianta cu mănuși pentru că pierdem contactul cu simțul apei”, explică Simona Radiș.

La deschiderea Jocurilor Olimpice, Simona Radiş a fost purtătoarea de drapel a României, alături de înotătorul Robert Glinţă. La gât purta un lănțișor special, un model format din cercurile olimpice.

„Lănțișorul l-am primit în urmă cu câțiva ani de la prietenul meu, înainte să fiu calificată la Jocurile Olimpice. Nu a fost luat pentru că știam că voi merge la JO sau că voi aduce vreun rezultat. Îl port mereu a gât și la antrenamente și în oraș… peste tot. A fost oferit cu scopul de a mă motiva să ajung acolo, pentru a munci și a nu renunța, iar în momentele grele e ca o aducere aminte - motivul pentru care mă antrenez”, a adăugat Simona Radiș.

0:05 Delta Bucureştiului

Film* Delta Bucureştiului (Le Delta de Bucarest, Franţa-România, 2020)

Regia: Eva Pervolovici

Cu: Lena Constante, Ileana Samoilă, Ileana Samoilă Budimir

*Documentar. Istoria unui loc. Epoca comunistă. Bucureşti. Femei în detenţie dau naştere în puşcăria care a fost odată cea mai frumoasă mânăstire din Europa de Est-Mânăstirea Văcăreşti.

În zilele noastre, natura sălbatică a acaparat locul formând un ecosistem: specii protejate de fauna şi floră şi familii de rromi, cu copii născuţi în acelaşi loc în condiţii riscante.

Redactor: Gabriela Onea

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2