loader
Foto

Întâlnire emoționantă în emisiunea Marinei Almășan

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15:00, în emisiunea ”Femei de 10, barbați de 10”, celebrul compozitor Horia Moculescu și fiica sa, Nidia, au vorbit despre relația perfectă tată-fiică.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Este unul dintre cei mai mari compozitori din România, iar în ultimii ani, Horia Moculescu a fost în centrul atenţiei fanilor pentru relația deosebită pe care a construit-o cu fiica sa, Nidia. Tânăra în vârstă de 30 de ani este artistă, deci i-a călcat pe urme tatălui ei. Despre cât de bine se înțelege “fabricantul de șlagăre” cu Nidia aflam sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15:00, în emisiunea ”Femei de 10, barbați de 10”.

(w882)

În emisiunea Marinei Almășan se lansează și un nou trend în materie de ceasuri de perete: ceasurile care...luptă cu Timpul! Imaginea acestui nou curent va fi celebrul Horia Moculescu, care va primi un ceas inedit, de pe cadranul căruia își va privi fanii. Creația poartă semnătura caricaturistului Marian Avramescu, fratele la fel de celebrului poet Lucian Avramescu.

(w882)

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15:00, la ”Femei de 10, barbați de 10” vor mai fi prezenți, cu poveștile lor de viață, Oana Coantă - “Woman-Chef of the Year” - distincție pe care i-au oferit-o tinerei brașovence, anul trecut, experții culinari din Franța și Dan V. Dumitriu - de departe cel mai prolific textier din muzica ușoară românească, stabilit de 30 de ani în Canada.

(w882)

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2