În culisele serialului „Mândrie și pasiune”. Cum au debutat protagoniştii
duminică, 20 februarie 2022
De luni până vineri, de la ora 16:00, iubitorii romanelor lui Jane Austen urmăresc la TVR 2 serialul „Mândrie și pasiune” (ORGULHO E PAIXAO – Brazilia, 2018).

De luni până vineri, la TVR 2 ne întâlnim cu eroii serialului brazilian „Mândrie şi pasiune”. Fie că e vorba de temerara Elisabeta, cuceritorul domnul Darcy, Jane, cea elegantă şi matură, Ofelia, expansiva Mariana, jucăuşa Lidia sau Cecilia, cititoarea pasionată de romane de aventură, cu toţii ne-au devenit prieteni şi ne provoacă să urmărim cu nerăbdare intriga complicată a romanelor lui Jane Austen.

Am pătruns în culisele serialului brazilian produs și difuzat de compania de televiziune și film Rede Globo în 2018 şi vi-i prezentăm pe protagonişti în viaţa de zi cu zi.

(w640)

Nathalia Dill (Elisabeta). În vârstă de 35 de ani, Nathalia Dill s-a născut la Rio de Janeiro. Cariera ei a început în teatru şi abia câţiva ani mai târziu a început să joace în producții TV, precum “Brazil Avenue”, “Sweet Diva”, “Rock Story” și "Precious Pearl".

A renunţat la postul de director de bancă şi s-a făcut actor

Thiado Lacerda (Domnul Darcy). Pentru a-și depăși timiditatea și a obține un loc de muncă ca director de bancă, Thiado Lacerda s-a înscris la un curs de actorie. Nu era un plan al lui să devină actor, dar, spre surprinderea lui, Domnul Darcy din „Mândrie și pasiune” a fost chemat la o audiție pentru Globo. Thiado Lacerda a debutat în „Malhação”, un serial de televiziune pentru adolescenți iar, după aceea, a fost distribuit în multe producții Globo, cum ar fi „Terra Nostra” și „The Life We Lead”. Thiago are 43 de ani, locuiește în Rio de Janeiro şi se numără printre cei mai iubiți actori în Brazilia.

Vera Holtz (Ofelia) şi-a dat seama că, pentru a-și construi o carieră, va trebui să facă față şi să depăşească două bariere importante: timiditatea și un alt accent. Soluția pentru timiditate s-a dovedit a fi maturizarea. Și, pentru pronunție, nenumărate ședințe lalogoped. Vera Holz a jucat în multe producții Globo de-a lungul anilor, cum ar fi "Brazil Avenue", "A Mother's Love", "Passione",

Chandelly Braz (Mariana) și-a început cariera în teatru și abia după ani în care a jucat în mai multe piese de teatru, şi-a făcut debutul în producții TV. Prima telenovelă în care a fost protagonistă s-a numit „Sparkling Girls”, apoi a urmat „Burning Hearts”. Chandelly Braz are 37 de ani.

În vârstă de 22 de ani, Bruna Griphão, actriţa care o interpretează pe Lidia, locuiește în Rio de Janeiro. A jucat în diferite producții Globo de-a lungul anilor, precum „Brazil Avenue”, „Burning Hearts” și „Empire”, iar pe Instagram are peste 2,5 milioane de urmăritori.

Ana Julia Dorigon, în vârstă de 27 de ani, şi-a început cariera ca model. Mult mai târziu, actriţa care o interpretează pe Cecilia în serialul „Mândrie şi pasiune” a început să şi joace. Prima ei apariție la televizor a fost în „Malhação” și, după aceea, au urmat şi alte producții Globo, cum ar fi „Orphans of a Nation”.

(w640)

A părăsit Los Angeles pentru Rio de Janeiro

Pamela Thomé, din serialul „Mândrie şi pasiune”, și-a început cariera de model când încă era adolescentă. Ani mai târziu, a avut ocazia să joace în prima ei producție Globo, „Malhação”. A urmat apoi un rol în „Rising Sun”. Pamela Thomé are 28 de ani.

Rodrigo Simas, actorul care îl interpreteză pe Ernesto, s-a născut la Rio de Janeiro și a locuit în Los Angeles (SUA) timp de 9 ani. Când s-a întors în Brazilia, în 2007, a început să joace în teatru. Producțiile de televiziune au urmat mai târziu, precum „Fina Estampa”, „Total Dreamer”, „Orphans of A Nation” și „Run For Your Lives”.

Agatha Moreira, interpreta Emmei în „Mândrie şi pasiune” este o actriță în vârstă de 29 de ani. Şi-a început cariera ca model, când era foarte tânără. A debutat ca actriţă în seriale TV în „Malhação”. Au urmat apoi serialele „Hidden Truths” (ambele sezoane), „Sweet Diva” și „Burning Hearts”.

(w640)

De luni până vineri, de la ora 16:00, iubitorii romanelor lui Jane Austen urmăresc la TVR 2 serialul „Mândrie și pasiune” (ORGULHO E PAIXAO – Brazilia, 2018). Creat de Marcos Bernstein, în regia lui Fred Mayrink, intriga serialului „MÂNDRIE ŞI PASIUNE reuneşte naraţiuni din romanele: „Sense and Sensibility” (1811), „Pride and Prejudice” (1813), „Emma” (1815), „Northanger Abbey” (1818) și „Lady Susan” (1871). Coloana sonoră, „Trilha Sonora da Novela”, aparţine companiei de discuri Som Livre.

 

 • 20:00
  Câştigă România!
  Sezon Nou Prezintă: Virgil Ianţu Regia artistică: Larry Maronesse Producător: Diana Pascal O producţie TVR2 şi Zucchero Media
 • 21:00
  Reteaua de idoli
  Sezon Nou Ovidiu Lipan Tăndărică Realizator Irina Pacurariu
 • 22:00
  Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală
  redifuzare * Oamenii mari care au făcut România Mare George Pop de Băsești-Bătrânul Nației La 84 de ani, Președintele Partidului Național Român a insistat să participe la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia. Prezența sa acolo a fost un factor decisiv în desăvârșirea Unirii. Redactor: Doina Teodoru Realizator: Lucia Hossu Longin Producător: Alexandru Munteanu O coproductie TVR-APTR
 • 23:00
  Mândrie şi pasiune
  Serial * (ORGULHO E PAIXAO-Brazilia, 2018) *Episodul 72 Regia: Fred Mayrink Cu: Nathalia Dill, Thiago Lacerda, Pamela Tome, Agatha Moreira, Bruna Griphao * Comedie romantică Redactori: Gabriela Onea, Lăcrămioara Stan
 • 00:00
  Lumini
  ţ a de la miezul nopţii Premiera În fiecare miez de noapte, de luni până joi stăm de vorbă cu invitaţi care vin să ne spună poveşti despre întâmplări, reuşite şi speranţe născute din incertitudini. Scuturăm praful zilei de ieri şi vestim împreună ziua de mâine. Fiecare invitat-o altă temă. Apoi vă provocăm la dialog prin intermediul telefoanelor în direct Vă aşteptăm! Realizator: Luminiţa Velciu Redactor: Cristina Rădulescu Transmisiune directa
 • 01:00
  Câştigă România!
  Prezintă: Virgil Ianţu Regia artistică: Larry Maronesse Producător: Diana Pascal O producţie TVR2 şi Zucchero Media
 • 02:00
  Ora de Stiri
  (+ Sport )
 • 02:45
  Duminica filmului românesc
  * 100 DE LEI-România, 1973 Regia: Mircea Săucan Cu: Ion Dichiseanu, Dan Nuţu, Ileana Popovici Dramă. Redactor: Gabriela Onea
 • 04:25
  România…în bucate
  TVR Timişoara * Sarea în bucate Emisiune realizată de TVR Timişoara Prezentator Dan Liuț Realizator Veronica Mihoc Producator: Florin Mihoc Jurnalist Catalin Blebea Producator Cristina Murgu Producător delegat: Alexandra Tiniche
 • 04:50
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache Producători: Raluca Brumariu