loader
Foto

În culisele „Câștigă România!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs de pe TVR 2 va lua startul pe 2 octombrie, de la ora 20.00. Virgil Ianțu, gazda emisiunii, anunță un concurs mai dinamic.

 

Câştigă România!

Filmările pentru cel mai aşteptat concurs de cultură generală, „Câștigă România!”, au debutat în forță. Virgil Ianțu, întors din Caravana preselelecțiilor prin țară, a trecut  în poziția de gazdă a emisiunii-concurs de pe TVR 2 și a pus primele întrebări concurenților.

„Câștigă România!” revine din 2 octombrie 2017, cu o imagine nouă, mai dinamică și mai modernă. Au început deja primele filmări în noul studio, pentru care s-a lucrat o vară întreagă.

Cel de-al doilea sezon „Câștigă România!” își va surprinde telespectatorii cu o grafică modernă, un pachet muzical nou și o scenografie adaptată cerințelor telespectatorilor.

La finalul zilei, după repetiții, echipa este mulțumită.

„Totul arată mult mai proaspăt și mai actual. Am muncit mult în pauza pe care am avut-o între cele două sezoane. La finalul primului sezon, am simțit cu toții că formatul se poate dezvolta și am pus umărul ca pentru telespectatorii „Câștigă România!” totul să fie cât mai frumos și mai bine. Am muncit întotdeauna cu respect pentru publicul care mi-a fost alături”, a spus Virgil Ianțu.

(w882) Iantu Roma

Din două gradene, publicul „Câștigă România!” este adus aproape de miezul acțiunii. Fondul muzical nou sporește suspansul. Virgil Ianțu este atent la fiecare detaliu, mai ales că el este cel care a lucrat la pachetul muzical. „În ceea ce privește genericul, am colaborat cu un studio și m-am sfătuit cu oamenii de acolo. Am revăzut emisiile vechi și m-am inspirat urmărind grafica nouă. Așa am creat un generic nou, mai dinamic, și sper ca întregul pachet să fie unul atrăgător”, explică prezentatorul.

Surprizele noului sezon nu se opresc aici, iar telespectatorii TVR 2 vor vedea schimbări și în ceea ce priveşte modul de prezentare a concurenților. „Nu vreau să dau prea multe detalii, dar sunt sigur că vor veni alături de noi mai mulți telespectatori, mai ales că vom avea un concurs mai dinamic și cu mai multe provocări”, a adăugat Virgil Ianțu.

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Pui pe sticlă , paine naan si creier cu ciuperci

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2