loader
Foto

Galerie foto

În Ajunul Crăciunului, "Câştigă România!" cu vedete şi copii fericiţi | VIDEO

Pe 24 decembrie, de la ora 20:00, Virgil Ianţu ne-a oferit o ediţie de poveste alături de Sore, Paul Ipate şi Octavian Strunilă concurenţi la "Câştigă România!".

 

VIRGIL IANŢU
Câştigă România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Virgil Ianţu i-a invitat în concurs pe Sore, Paul Ipate şi Octavian Strunilă, iar vedetele s-au ”duelat” în cunoştinţele de cultură generală pentru a ajuta 60 de copii cu situaţie materială grea.

"Mă bucur că am fost invitat şi în platoul "Câştigă România!" ca între prieteni. Îmi place concursul de cultură generală, este un program din care ai de învăţat multe despre ţara noastră. Genul acesta de emisiune te face să te duci acasă şi să mai deschizi o carte", a spus Octavian Strunilă.

(oar_w460)

Într-un decor de basm, cu brazi împodobiţi şi o atmosferă caldă, în ediţia specială „Câştigă România!” a fost invitat şi Moş Crăciun. Copiii au primit jocuri quizz despre ţara noastră şi saci cu dulciuri.

„Am răspuns cu plăcere invitaţiei. În primul rând pentru că este singurul concurs de cultură generală şi în al doilea rând pentru că este prezentată de un bun prieten, Virgil Ianţu. Atmosfera a fost extraordinară, iar alături de Paul Ipate şi Octavian Strunilă m-am simţit ca „în sufrageria lui Virgil”. Copiii au fost minunaţi şi deschişi şi, când ştiau răspunsul la întrebare, ne „suflau”. Mă bucur că prin gestul meu am putut să fac câţiva copii fericiţi”, a spus Sore.

În ziua de Crăciun, vizită surpriză în platoul "Câştigă România!". Vă mai amintiţi de Magdalena Iurescu, tânără nevăzătoare în vârstă de 27 de ani care a devenit prima femeie şi cea mai tânără concurentă care a câştigat marele premiu al emisiunii „Câştigă România!“, de la TVR 2?  La exact un an de la succesul său, Magdalena s-a gândit să le facă o vizită prietenilor de la TVR.

(oar_w460)

"Toţi cei de acasă s-au bucurat pentru reuşita mea. M-au făcut cetătean de onoare al comunei Bilca, de unde sunt eu, iar pe stradă mă opresc şi acum să-şi facă selfie cu mine", a povestit Magdalena Iurescu.

Cu Marele Premiu "Câştigă România!", automobilul, Magdalena Iurescu a fost în vacanţă pe Litoral şi la Iaşi. "M-am uitat pe Wikipedia şi am văzut că Iaşul este oraşul cu cele mai multe muzee din România. Am stat patru zile în Capitala Moldovei şi aproape nu mi-a ajuns timpul să vizitez toate muzeele şi mânăstirile", a mai spus Magdalena.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 45

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2