loader
Foto

IERI-AZI-MÂINE: O ediţie sub semnul teatrului şi al muzicii

Vineri, 9 martie, de la ora 15.50, la TVR 2 vă aşteaptă Corina Dănilă şi echipa emisiunii IERI-AZI-MÂINE, la o ediţie BEST OF.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Protagoniștii ediției pe care vă invităm să o revedeți (în așteptarea noului sezon care va debuta săptămâna viitoare) au fost Sergiu Cioiu, Eugenia Maci și Eugen Cristea.

***

Pe Eugenia Maci ați putut s-o urmăriți în spectacole de televiziune precum „Surorile Boga", regia Domniţa Munteanu, sau „Rivalii", regia Cornel Popa.

Joacă pe scena Naționalului bucureștean, după ce a absolvit Actoria în 1974, la clasa profesorului Nicolae Carabin. Ați aplaudat-o în roluri precum cehovienele Olga, Sonia și Varia sau Mona din Steaua fără nume ori, mai recent, v-ați bucurat de apariția sa în piesa Încă-i bine! de Rodica Popescu Bitănescu.

(w882) Eugenia Ma

Un alt invitat a fost Sergiu Cioiu. Artist, cântăreţ şi compozitor, Sergiu Cioiu este absolvent al Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică, dar a îmbrăţişat o carieră muzicală. A interpretat, în principal, cântece compuse de Alexandru Mandy.

Actorul Eugen Cristea ne-a dezvăluit şi el planurile artistice. Eugen Cristea poate fi văzut în spectacole pe scena Naţionalului bucureştean.

Actorul s-a bucurat de succes şi ca prezentator de emisiuni de televiziune - dacă ar fi să amintim doar Feriţi-vă de măgăruş!

A tradus mai multe titluri semnate de scriitorul american de SF Norman Spinrad şi a publicat volumul de proză „Vânzătorul de zâmbete”.

În această ediție au fost împreună cu noi Nae Alexandru şi grupul Supermarket.

***

100 de minute de teatru, poezie şi mai ales muzică vor înnobila valoarea de unicat a mărcii IERI - AZI - MÂINE.

În fiecare vineri, pe TVR 2 de la ora 15.50.

Prezintă Corina Dănilă

Producător Carmen Movileanu

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2