loader
Foto

„Hudson și Rex”, serial polițist în premieră la TVR 2

Povestea curajosului susținător al legii, celebrul câinele ciobănesc-german Rex, continuă la TVR 2 în serialul „HUDSON ŞI REX” (HUDSON & REX – Canada, 2019-2023).

 

Veste bună pentru iubitorii aventurilor celebrului câinele ciobănesc-german Rex, vedeta Brigăzii Omucideri a Poliţiei din Viena, din îndrăgitul serial „Comisarul Rex”. Povestea redutabilului și curajosului susținător al legii, Rex, posesorul unui nas imbatabil şi al unei inteligenţe ieşite din comun, continuă la TVR 2 și în noul serial „HUDSON ŞI REX” (HUDSON & REX – Canada, 2019-2023).

(w882)

Din 14 iulie, de luni până duminică, de la ora 19:05, serialul poliţist „HUDSON ŞI REX” ne duce în Canada, unde, detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal, St John's. Aici îşi va face un prieten de nădejde - câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere umane, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi „nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

În regia lui Felipe Rodriguez și a lui Alison Reid, cu John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard și Justin Kelly în rolurile principale, serialul canadian „Hudson & Rex” are la bază drama austro-italiană „Kommissar Rex”. Premiera seriei a avut loc pe CityTV, în martie 2019, iar filmările sunt încă în curs de desfășurare în St. John's, capitala regiunii Newfoundland și Labrador.

(w882)

Charlie Hudson este detectiv la Brigada Omucideri a Poliției din St. John's si a crescut citind romane pline de mister. Drept urmare, și-a dorit întotdeauna să fie polițist. El devine partener cu Rex după ce Constable Grace Lindsay, fostul partener al ciobănescului german, a fost ucisă. Nasul și urechile ascuțite ale lui Rex sunt esențiale pentru a-l ajuta pe detectivul Hudson să avanseze în investigațiile sale. În colectarea și interpretarea dovezilor, cei doi primesc asistență din partea şefului departamentului de poliţie, Donovan, a șefului secţiei de criminalistică, Truong și a specialistului IT, Mills.

(w882)

4:20 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:10 Cei cinci faimoşi (R)

Film * Cei cinci faimoşi (Fünf freunde-Germania, 2012)

Regia: Mike Marzuk

Cu: Valeria Eisenbart, Quirin Oettl, Justus Schlingensiepen, Neele Marie Nickel

* Film de aventuri

*AUDIENTA GENERALA (AG)

Redactor: Laura Bălan

(Reluare)
 
Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

Miercuri, 1 mai, de la ora 21:00, sub genericul "Povești și secrete pe Podul Mogoșoaiei”, Adriana Irimescu, prezentatoarea emisiunii "Cursa prin ...

Ion Nedelcu – Ned: „În Joia Mare m-am gândit la cea mai preţioasă imagine din Univers: Icoana Maicii Domnului”

Invitatul Cameliei Moise la „Istorii de bun gust”, în ediţia de joi, 2 mai, de la ora 21:00, la TVR 2, este Ion Nedelcu – Ned, scenograf, pictor, ...

 

#tvr2