loader
Foto

Gimnastica artistică de la Timişoara, la TVR 2 şi TVR Sport

Sfârşit de săptămână cu un regal al gimnasticii artistice. Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 14:10, TVR 2 şi TVR Sport au transmis în direct de la Sala „Constantin Jude” din Timişoara, evoluţia componentelor loturilor olimpice de la Deva, Bucureşti şi Constanţa în Concursul feminin de verificare a echipei Naţionale de senioare. Comentator TVR: Monica Bucur.

 

„Componentele loturilor de gimnastică ale României debuteaza în competiţii în acest an la Timişoara. Cu mai puţin de o lună înainte de europenele de la Rimini senioarele au mâine în direct la TVR 2 şi TVR Sport prima etapă de selecţie. 12 gimnaste concurează pentru cele 5 locuri din echipa României care va participa la europene la începutul lunii mai. Fetele au fost aşteptate cu flori la Timişoara şi au dat autografe. Prima etapă de selecţie pentru stabilirea echipei va fi în direct la TVR 2 şi TVR Sport sâmbătă, 6 aprilie, de la 14:10”, spune Florin Mihoc, producător TVR.

Federația Română de Gimnastică în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara organizează în perioada 6-9 aprilie, la sala „Constantin Jude” patru competiții: prima etapă de selecţie pentru stabilirea componenţei echipei de senioare care va participa la Campionatele Europene de la Rimini (2-5 mai), concursul internaţional „Rising Star Trophy”, Campionatul Național de gimnastică artistică feminină pe echipe al Junioarelor I și Campionatul Național de gimnastică artistică feminină individual și pe echipe al junioarelor III și II.

Componentele loturilor olimpice de la Deva, Bucureşti şi Constanţa vor fi însoţite de antrenorii Camelia Voinea, Corina Moroşan, Lăcrămioara Moldovan, Carmen Traicu, Patrick Kiens, Daymon Jones, Florin Cotuţiu, Cristian Moldovan şi Ciprian Creţu.

Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 14.10, a fost programată prima etapă de selecţie pentru stabilirea componenţei echipei de senioare care va participa la Campionatele Europene de la Rimini (2-5 mai). Concursul din municipiul de pe Bega va fi transmis de TVR 2 şi TVR Sport.

 

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: Vreau copil si kilogramele nu ma lasa

Invitati: Mihaela Dona este o femeie matură, căsătorită, cu un loc de muncă stabil dar are o întrebare pe care sunt sigură că și-o pun mulți dintre cei care se uită acum la noi? Cum slăbesc după ce toate dietele pe care le-am încercat au eșuat?

dr. chirurg Diaconu Victor-un chirurg de excelență în probleme de obezitate

dr. estetician Oltjon Cobani-specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie
Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Reţeaua de idoli

Redifuzare

* Invitat: Andreea Raducan

Producător: Irina Păcurariu

 
Cap Compas: Devotio

Cap Compas: Devotio

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvr2