loader
Foto

Galerie foto

Gestul emoționant făcut de CONNECT-R în emisiunea Marinei Almășan

Împreună cu echipa sa, Marina Almășan s-a gândit la un invitat cu totul special în emisiunea „Femei de 10, barbați de 10” de sâmbătă, 22 mai, de la ora 15:00: CONNECT-R.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Surpriză pentru trei copii invitați în emisiunea Marinei Almășan, „Femei de 10, barbați de 10”, care au avut ocazia să se fotografieze alături de idolul lor.

Împreună cu echipa sa, Marina s-a gândit la un invitat cu totul special la TVR2: CONNECT-R. Solistul a fost invitat ca surpriză pentru trei copii selectați de Asociația „Casa Bună”, dintre miile de copii și adolescenți care au nevoie de ajutor, îndrumare și sprijin educațional.

(w882)

CONNECT-R le-a cântat fanilor și le-a și adresat cateva îndemnuri pentru viață, inspirându-se din propria sa copilărie. Atmosfera specială, creată de melodiile interpretate de artist au făcut-o până și pe Marina Almășan să danseze, e drept, din fotoliul său de gazdă a emisiunii.

(w882)

La final, când a avut loc sesiunea de fotografii, Marina a sesizat și un detaliu cromatic suprinzător: „Când m-au văzut, colegii au exclamat: „Aaaa! Te-ai ințeles cu Connect-R să fiți îmbrăcați în ton!”. Abia atunci am observat potriveala de culori! Un lucru e sigur: în emisiune, am reușit să aducem bucurie in sufletul unor copii nedreptătiti de soartă! N-am văzut emoție mai mare, decât cea afișată de cei trei micuți (e drept, pe sub măștile de protecție!) în momentul in care s-au fotografiat cu idolul lor!“, a povestit Marina Almășan.

(w882)

În ediția de sambătă, 22 mai, a emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10” ne vom întâlni și cu Fang Shuang, un tânăr venit din inima Chinei ca să studieze muzica la București. Fang Shuang s-a îndrăgostit nu numai de actuala sa soție, cât și de Romania.

El este acum tenor la Opera Comica pt Copii, iar sâmbătă a acceptat invitatia echipei „Femei de10, barbați de 10”, aceea de a dedica o melodie chinezească unei compatrioate - Chen Leilei, singurul cetățean chinez din Romania care deține o galerie de artă. Prezența frumoasei Chen Leilei în emisiune nu a fost nici ea întâmplătoare, ea făcându-i la rândul său o surpriză Ramonei Ghețău, tânărul medic de familie imobilizat în scaun pe rotile, pasionată de pictură.

(w882)

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2