loader
Foto

Galerie foto

Gestul emoționant făcut de CONNECT-R în emisiunea Marinei Almășan

Împreună cu echipa sa, Marina Almășan s-a gândit la un invitat cu totul special în emisiunea „Femei de 10, barbați de 10” de sâmbătă, 22 mai, de la ora 15:00: CONNECT-R.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Surpriză pentru trei copii invitați în emisiunea Marinei Almășan, „Femei de 10, barbați de 10”, care au avut ocazia să se fotografieze alături de idolul lor.

Împreună cu echipa sa, Marina s-a gândit la un invitat cu totul special la TVR2: CONNECT-R. Solistul a fost invitat ca surpriză pentru trei copii selectați de Asociația „Casa Bună”, dintre miile de copii și adolescenți care au nevoie de ajutor, îndrumare și sprijin educațional.

(w882)

CONNECT-R le-a cântat fanilor și le-a și adresat cateva îndemnuri pentru viață, inspirându-se din propria sa copilărie. Atmosfera specială, creată de melodiile interpretate de artist au făcut-o până și pe Marina Almășan să danseze, e drept, din fotoliul său de gazdă a emisiunii.

(w882)

La final, când a avut loc sesiunea de fotografii, Marina a sesizat și un detaliu cromatic suprinzător: „Când m-au văzut, colegii au exclamat: „Aaaa! Te-ai ințeles cu Connect-R să fiți îmbrăcați în ton!”. Abia atunci am observat potriveala de culori! Un lucru e sigur: în emisiune, am reușit să aducem bucurie in sufletul unor copii nedreptătiti de soartă! N-am văzut emoție mai mare, decât cea afișată de cei trei micuți (e drept, pe sub măștile de protecție!) în momentul in care s-au fotografiat cu idolul lor!“, a povestit Marina Almășan.

(w882)

În ediția de sambătă, 22 mai, a emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10” ne vom întâlni și cu Fang Shuang, un tânăr venit din inima Chinei ca să studieze muzica la București. Fang Shuang s-a îndrăgostit nu numai de actuala sa soție, cât și de Romania.

El este acum tenor la Opera Comica pt Copii, iar sâmbătă a acceptat invitatia echipei „Femei de10, barbați de 10”, aceea de a dedica o melodie chinezească unei compatrioate - Chen Leilei, singurul cetățean chinez din Romania care deține o galerie de artă. Prezența frumoasei Chen Leilei în emisiune nu a fost nici ea întâmplătoare, ea făcându-i la rândul său o surpriză Ramonei Ghețău, tânărul medic de familie imobilizat în scaun pe rotile, pasionată de pictură.

(w882)

5:20 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)

5:45 Teleşcoala (R)

* Limbi străine

* Limba franceza

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2