loader
Foto

Galerie foto

Gala divelor la „Drag de România mea!”

Duminică, 17 martie, ora 15.00, la TVR 2, ați putut să revedeți o ediție a emisiunii „ Drag de România mea!” dedicată galei a zecea a sezonului 10 aniversar. A fost o gală cu multe surprize, duete inedite, emoție, romantism și patru dive ale muzicii româneşti.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

A debutat la doar 8 ani, iar în 2005 a ocupat locul al treilea, împreună cu trupa Sistem, la Concursul Muzical Eurovision. Luminița Anghel a revenit la "Drag de România mea!" cu energie şi cu cele mai frumoase melodii.

(w882) Anghel Fue

Este câştigătoarea primei ediţii a Concursului "Vedeta Populară" şi reprezintă cu cinste folclorul autentic al judeţului Sălaj. De data aceasta, Alexandra Chira a renunțat la costumul popular pentru a ne încânta cu un alt gen muzical.

(w882) Chira si F

Solistă de muzică uşoară foarte apreciată, Sanda Ladoşi este, de câţiva ani, şi acrobată de circ. Artista ne-a adus piese semnate de compozitorii Mihai Constantinescu şi Dan Iagnov.

(w882) Sanda Lado

Are o voce aparte şi este o forță artistică unică. Este cantautoare, realizatoare de emisiuni de televiziune şi actriţă. Este, pur şi simplu, Corina Chiriac, un simbol cu o carieră de peste 50 de ani.

(w882) Corina Chi

Nu au lipsit surprizele muzicale marca Paul Surugiu - Fuego, alături de trupa Supermarket şi de baletul condus de Florin Mariș.

(w882) Fuego micr

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00, ora României

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

 

21:00 Istorii de bun gust

(redifuzare)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2