loader
Foto

Fuego, Revelion cu folclor autentic la TVR 2!

Afară, temperatura este înca foarte ridicată, dar Paul Surugiu Fuego, ca tot omul gospodar, a filmat deja alături de echipa TVR cel mai tare program de Revelion.

 

Paul Surugiu - Fuego

Este vorba despre un Revelion autentic, cu folclor de calitate, cu artiști de top, nume de referință, oameni care iubesc arta populară, sunt simboluri și vor încinge cea mai tare petrecere pentru români alături de Fuego, care mărturisește că va fi un program aparte, multă muzică bună, o călătorie prin mai toate zonele geografice ale României, duete inedite, urări de suflet și cântece nemuritoare, provocări și multă voie bună. Spectacolul va începe după ora 22.00, pe 31 decembrie, la TVR 2 și va ține aproape patru ore! Platoul arată superb, vor fi mulți spectatori acolo, mâncare bună, mese pline și distracție pe cinste!

"Am făcut un Revelion cum n-ați mai văzut de multă vreme! După succesul de anul trecut al concertului meu folcloric, ne-am zis că ar fi frumos să continuăm tradiția și să realizăm un spectacol tv, cu mari artiști din mai toate zonele, cu melodii de neuitat, costume autentice, totul într-o petrecere de neuitat, cu public spectator, cu masa plină de bucate alese, cu multă veselie! Eu zic că merită să ne vedeți! Nu vă divulg prea multe momentan, doar că doamna Irina Loghin va avea parte de provocări inedite și va cântă ceva neașteptat, doamnele Sofia Vicoveanca și Nicoleta Voica vin cu șlagăre de neuitat, iar PLĂIEȘII din Basarabia ne aduc bună dispoziție. Lor li se alătură Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Florentina și Petre Giurgi, Matilda Pascal Cojocărița, Steliana Sima, Oana Font, Maria Butilă, Zorina Bălan, Elena Merișoreanu, Alesis și Ilie Caraș, împreună cu Ansamblul ”Brâulețul” de la Constanța” (Paul Surugiu Fuego).

(w882)

Umor, folclor și eleganță din Basarabia la "Drag de România mea!"

Mai mult ca oricând, în sezonul 11 veți vedea mai multe gale din Basarabia la TVR 2, cu artiști veniți de peste Prut. Asta pentru că îi prețuim, pentru că realizează artă la cel mai înalt nivel și pentru că sunt aparte. Astfel, duminica aceasta, 29 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, veți cunoaște patru personalități și caractere interesante. Primul va fi celebrul actor, umorist Emilian Crețu, care e o senzație de om, care are o mulțime de urmărtori. Este actor cu ștate vechi, cu multe roluri de succes și cu multe controverse în spate, dar e tare popular și plin de viață. El ne va emoționa, va plânge, va povesti despre familia și mama sa, va realiza un moment de seamă alături de Fuego și ne-o va prezenta pe ... DORA. De câțiva ani, Emilian realizează un personaj de travesti care are succes și care va veni și la noi!

Artista Lenuța Gheorghiță va răspunde unui test al sincerității, ne va cânta piesele ei celebre, dar și în duet cu Paul Surugiu Fuego. La fel va face și frumoasa Olga Gorchinsky, de la trupa Millenium, care va avea o apariție răvășitoare și care ne va propune o premieră muzicală, diferită oarecum de stilul care a consacrat-o alături de trupă.

O apariție unică este doamna Suzana Popescu, artistă de folclor autentic, cu ștate vechi, care va face spectacol, ne va exemplifica cum fac păsările, ne va povesti despre folclorul din Moldova și va cânta melodii autentice haioase, cu texte de lume, numai bune pentru a vă destinde. Astfel, va fi o ediție cu mult umor, culoare, diversitate, în care veți vedea oameni care se dăruiesc scenei și un personaj haios creionat de un actor foarte talentat, la cel mai înalt nivel! Paul Surugiu Fuego are și el daruri muzicale aparte, melodii de suflet, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș, balet care-i va fi aproape și în concertul aniversar pe care-l are la Sala Palatului din București, pe 30 noiembrie!

(w882)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

12:30 Cum vă merge ?

Sezon Nou

Producător: Cătălin Heson

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2