loader
Foto

Duminica filmului românesc, la TVR 2 | VIDEO

Duminică, 2 iulie, TVR 2 a difuzat, de la ora 13.00, comedia „Artista, dolarii și ardelenii”, iar de la ora  23.35, drama „Tata mută munții”.

 

Telespectatorii au prilejul de a-i revedea pe Ilarion Ciobanu, Ovidiu-Iuliu Moldovan, Mircea Diaconu, Victor Rebengiuc și Rodica Tapalagă în cel de-al doilea film al seriei „Ardelenii”, realizat după scenariul lui Titus Popovici, în regia lui Mircea Veroiu.

(w882)

Cei trei frați Brad-Traian, Romulus şi Ion -își continuă aventurile pe pământ american. Traian Brad, fratele cel mai mare, se îndrăgostește de o actriță și vrea să o ia de nevastă, fără să știe că aceasta face parte dintr-o bandă de hoți care jefuiesc trenurile cu care sunt transportați bani.

(w882)

Filmul „Tata mută munții”, regizat de Daniel Sandu, ne spune povestea reală a unui tată care, pentru a-și găsi fiul dat dispărut în munți, mobilizează trupe speciale, ale SRI și specialiști în căutări montane.

Mircea Jianu are 50 și ceva de ani și este ofițer pensionat. Într-o zi, află că fiul dintr-o căsătorie anterioară e dat dispărut în munți.

(w882)

Ca orice părinte preocupat de soarta copilului său, Mircea ajunge într-un suflet la locul dispariției, sperând ca fiul să fie găsit în viață și sănătos. Dar zilele trec și căutările rămân fără rezultat, iar Mircea vrea să ia problema în propriile mâini.

(w882)

„Personajul nostru, întâmplător, are un trecut cu pregătire militară. De aici am dedus că în momentul crizei el și-a reactivat niște reflexe militare conform cărora misiunea trebuie dusă până la capăt cu orice preț. Mai departe, spectatorii au libertatea să judece ei ce e justificabil sau nu.” (Daniel Sandu - /www.facebook.com)

Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Elena Purea, Judith State, Valeriu Andriuță.

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

 

#tvr2