loader
Foto

Expoziţie de portrete ale vedetelor TVR în emisiunea Marinei Almăşan

Călărășeanul Florin Vâlsan este artist plastic, dar viața l-a adus în lumea televiziunii. Acum este freelancer și cameraman pe la cele mai tari show-uri de televiziune din media românească.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Marina Almășan l-a „descoperit” şi l-a invitat în emisiunea „Femei de 10, bărbaţi de 10”, în ediţia de sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 15:00, cu ocazia unei inițiative inedite pe care a avut-o artistul. Din drag de TVR, Florin Vâlsan a realizat o galerie de portrete, ilustrându-i pe cei mai cunoscuți oameni ai Televiziunii Române de ieri și de azi. Demersul său se potrivește - mănușă celor 65 de ani pe care-i aniversează la acest final de an Televiziunea Română.

„Am fost plăcut impresionată să mă regăsesc în colecția de fizionomii ale vedetelor TVR, remarcate de Florin Vâlsan. Dar nu acesta este motivul pentru care l-am invitat, în galeria „românilor de 10”! M-a impresionat că, iată, unul dintre sutele de mii de telespectatori ai Televiziunii Române de astăzi a decis, din proprie inițiativă, să le dedice câte un tablou celor alături de care „a crescut”. Iar interviul pe care mi l-a oferit Florin la filmări - fără a fi „patriotard” - este un adevărat omagiu adus primei televiziuni din viața noastră. Ce bucurie să am “pe mână” un astfel de format, care descoperă oameni de nota 10 acolo unde te aștepți mai puțin să-i găsești!“, a spus Marina Almășan.

(w882)

Printre invitaţii Marinei Almăşan de sâmbătă, 20 noiembrie, de ora 15.00, în platoul „Femei de 10, bărbaţi de 10”, se mai numără „Best groomer international 2021”, Jose Tucupita, unul dintre cei mai buni juraţi pentru competiţii internaţionale categoria pudle şi bichon şi un stilist canin de nota 10, dar şi tinerii entuziaşti din „Cvartetul Fortissimi” care vor vorbi despre experiența lor.

Chef Liviu Preda este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din tânăra generaţie şi membru al echipei naţionale de bucătari a României. El i-a povestit Marinei Almăşan că acum caută cărţi vechi de bucate din dorinţa de a experimenta reţetele de altădată şi participă la concursuri internaţionale de gătit. Mai mult, chef Liviu Preda speră să mănânce, la un moment dat, într-un restaurant cu stele Michelin în România. La „Femei de 10, bărbaţi de 10” ne vom întâlni şi cu Kamara Ghendi, care și-a deschis sufletul și a dezvăluit care este situația în care se află băiețelul său.

 

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2