loader
Foto

Expoziţie de portrete ale vedetelor TVR în emisiunea Marinei Almăşan

Călărășeanul Florin Vâlsan este artist plastic, dar viața l-a adus în lumea televiziunii. Acum este freelancer și cameraman pe la cele mai tari show-uri de televiziune din media românească.

 

Marina Almășan
Femei de 10, bărbaţi de 10

Marina Almășan l-a „descoperit” şi l-a invitat în emisiunea „Femei de 10, bărbaţi de 10”, în ediţia de sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 15:00, cu ocazia unei inițiative inedite pe care a avut-o artistul. Din drag de TVR, Florin Vâlsan a realizat o galerie de portrete, ilustrându-i pe cei mai cunoscuți oameni ai Televiziunii Române de ieri și de azi. Demersul său se potrivește - mănușă celor 65 de ani pe care-i aniversează la acest final de an Televiziunea Română.

„Am fost plăcut impresionată să mă regăsesc în colecția de fizionomii ale vedetelor TVR, remarcate de Florin Vâlsan. Dar nu acesta este motivul pentru care l-am invitat, în galeria „românilor de 10”! M-a impresionat că, iată, unul dintre sutele de mii de telespectatori ai Televiziunii Române de astăzi a decis, din proprie inițiativă, să le dedice câte un tablou celor alături de care „a crescut”. Iar interviul pe care mi l-a oferit Florin la filmări - fără a fi „patriotard” - este un adevărat omagiu adus primei televiziuni din viața noastră. Ce bucurie să am “pe mână” un astfel de format, care descoperă oameni de nota 10 acolo unde te aștepți mai puțin să-i găsești!“, a spus Marina Almășan.

(w882)

Printre invitaţii Marinei Almăşan de sâmbătă, 20 noiembrie, de ora 15.00, în platoul „Femei de 10, bărbaţi de 10”, se mai numără „Best groomer international 2021”, Jose Tucupita, unul dintre cei mai buni juraţi pentru competiţii internaţionale categoria pudle şi bichon şi un stilist canin de nota 10, dar şi tinerii entuziaşti din „Cvartetul Fortissimi” care vor vorbi despre experiența lor.

Chef Liviu Preda este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din tânăra generaţie şi membru al echipei naţionale de bucătari a României. El i-a povestit Marinei Almăşan că acum caută cărţi vechi de bucate din dorinţa de a experimenta reţetele de altădată şi participă la concursuri internaţionale de gătit. Mai mult, chef Liviu Preda speră să mănânce, la un moment dat, într-un restaurant cu stele Michelin în România. La „Femei de 10, bărbaţi de 10” ne vom întâlni şi cu Kamara Ghendi, care și-a deschis sufletul și a dezvăluit care este situația în care se află băiețelul său.

 

3:30 Documentar 360°GEO (R)

* Arnica, regina Munţilor Vosgi (ARNICA, LA REINE DES VOSGES, Franţa-Germania, 2019)

Realizator: Vincent Froehly

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)

4:25 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2