loader
Foto

Emoții, umor şi diversitate!

Totul în prima ediţie a sezonului 11 al emisiunii ”Drag de România mea!”, duminică, 15 octombrie, de la ora 15:00, pe TVR 2. Emisiunea se difuzează și pe TVR Internațional și TVR Moldova - sâmbăta de la ora 21:00 (ora României),  

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Sezonul 11 este dedicat provocărilor, personajelor noi, oamenilor talentați și muzicii de calitate. ​

Exclusivitatea acestui sezon o constituie Pastila de Cultură, o serie de episoade a câte 1 minut care se vor difuza în fiecare zi la TVR2.

Este un program în care Paul Surugiu-Fuego prezintă mari personalități, gânduri, citate sau idei, în încercarea de a promova calitatea și de a Educa Românii.

Duminică, 15 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2 am intrat în cel de-al cincilea an de existenţă al emisiunii cu multe emoții, poezie, umor, muzică bună, premiere şi povești.

Astfel, l-am cunoscut pe micul VLAD CIOBANU.

(w882)

Vlad este un copil în vârstă de numai 8 ani care are un har aparte.

(w882)

A venit din Basarabia să ne recite cele mai frumoase poezii şi să ne emoţioneze cu sensibilitatea sa.

(w882)

Este profesoară de canto, solistă de jazz şi om de televiziune.

OZANA BARABANCEA a revenit la "Drag de România mea!" cu piese noi, surprize alături de Paul Surugiu - Fuego şi istorisiri despre carieră şi viaţă.

(w882)

În perioada 19-21 octombrie 2023, ​Cetatea Târgoviştei este gazda celei de-a 56-a ediţii a Festivalului Naţional de Romanțe ”Crizantema de Aur”.

Directorul Artistic al Festivalului, ALINA MAVRODIN VASILIU, ne-a adus cele mai recente informaţii despre acest eveniment care are în program secţiuni de Creaţie, Interpretare, dar şi recitaluri speciale, văzute şi ascultate integral pe postul TVR2.

(w882)

(w882)

Maramureşul istoric a fost reprezentat de cuplul Cornelia şi Lupu Rednic.

(w882)

Cornelia Rednic ne-a cântat, în premieră, un gen muzical diferit, alături de instrumentiștii ei, pentru a reveni apoi la acordurile care au făcut-o cunoscută în ultimii 30 de ani de carieră, împreună cu Lupu Rednic.

(w882)

(w882)

Tot 30 de ani de carieră neîntreruptă va sărbători şi Paul Surugiu - Fuego pe 30 noiembrie 2023, de la ora 19.00, la Sala Palatului din București, într-un spectacol de excepţie.

***

Program de difuzare:

TVR 2 - DUMINICĂ, ORA 15:00, SÂMBĂTĂ, ORA 23:55

TVR INTERNAŢIONAL - SÂMBĂTĂ, ORA 21:00 (ORA ROMÂNIEI)

TVR MOLDOVA - SÂMBĂTĂ, ORA 21:00. DUMINICĂ, ORA 15:00

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

 

 

 

 

 

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 78

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Immenhof: marea promisiune

Film* Immenhof: marea promisiune (Immenhof: das grosse versprechen-Germania, 2022)

Regia: Sharon von Wietersheim

Cu: Leia Holtwick, Maximilian Befort, Ella Päffgen

*Film de aventuri, family. La ferma Immenhof, peripeţiile se ţin lanţ. După ce sora lor Charly a plecat la facultate, Lou şi Emmie se ocupă împreună de herghelie. Verişoara Josy, fată de la oraş, a venit să le ajute, dar mai mult le încurcă, iar splendidul cal de curse Cagliostro este otrăvit de o mână criminală, spre disperarea lui Lou, care-l ascunde la un refugiu pentru cai sălbatici.

Redactor: Laura Bălan

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2