loader
Foto

Emoții și amintiri la "Drag de România mea!"

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" v-a invitat să revedeți duminică, 5 februarie, de la ora 15.00 pe TVR 2, o gală unde și-au dat din nou întâlnire muzica, veselia și speranța.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Pe 5 februarie ați putut revedea o ediție în care am avut-o invitată pe Miki sau Mihaela Marinache, o voce plină de energie şi o elevă de seamă a regretatei Mihaela Runceanu.

(w882) Marinache

Alina Mavrodin Vasiliu, directorul artistic al Festivalului Naţional de Romanțe ”Crizantema de Aur”, ne-a vorbit despre ediția din 2022 a acestui eveniment.

(w882) Mavrodin

Este actor, regizor, producător, poet, om de televiziune, compozitor și manager al Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești. Cu un stil şi o interpretare aparte, Dan Tudor ne-a povestit despre întâlnirile marcante ale vieții lui şi cântă, împreună cu trupa Supermarket, despre lumea în care trăim.

(w500) 5 Dan Tudo

Zona folclorică a Teleormanului a fost reprezentată de Gelu Voicu. Artistul este însoţit de fiul său şi acompaniat de taraful Lăutarii.

(w882) Gelu V

Gheorghe Gheorghiu a revenit la ”Drag de România mea!” cu şlagăre de colecţie, dar şi pentru a răspunde provocării unui Test al sincerităţii.​

(w500) 5 Gheorghi

Paul Surugiu - Fuego a adus şi el daruri muzicale alături de trupa Supermarket și de baletul condus de coregraful Florin Mariș.

(w882) Trupa

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

Prezentator Liana Stanciu

Trauma divortului

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

(redifuzare)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2