loader

EMISIUNI Logo

Cap Compas

Călătoria este în continuare cea mai bună modalitate de a ne aduce aminte de experiențe incredibile! Lumea este un loc luminos pentru noi și nici o încercare a unora de a o distruge nu va reuși să abată asupra ei întunericul , spun realizatorii emisiunii Cap Compas.

Cultura minorităţilor

Germani, maghiari, romi, tătari sau lipoveni, aceştia îşi prezintă tradiţiile şi istoriile minorităţilor din care fac parte. De luni până vineri, de la ora 13.00, TVR 2 vă aduc „Cultura minorităţilor”, o emisiune dedicată diversităţii etnice din România.

Cum vă merge?

Cătălin Heson şi Oana Turcu sunt gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora 12:00, pe TVR 2. În emisiunea „Cum vă merge?" vorbim despre mobilitate urbană şi extra - urbană, în toate declinările posibile.

Destine ca-n filme

Iuliana Marciuc prezintă un nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme”. În fiecare marți, de la ora 20:00. Noii eroi ai “Destinelor” sunt românii de succes din străinătate. Au fost puşi în faţa unor alegeri dificile, au perseverat şi au reuşit. Adevăraţii eroi vin la “Destine ca-n filme” pentru a ne povesti experienţa lor.

Drag de România mea!

Paul Surugiu-Fuego prezintă un show spectaculos difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2. Duminică, 2 octombrie 2022, ora 15.00, au fost sărbătoriți, cu fast, la TVR2, patru ani de existenţă ai emisiunii DRAG DE ROMANIA MEA!

D’ale lu’ Mitică

În fiecare marţi, de la ora 21:00, cu autenticitate, francheţe şi umor, „D`ale lu` Mitică” dezvăluie telespectatorilor realitatea necosmetizată din România rurală. Urmăriți, la TVR 2, reportaje sociale şi poveşti din zona rurală spuse cu un haz inconfundabil în emisiunea „D`ale lu`Mitică”!

E vremea ta!

E vremea ta să afli cele mai bune şi rapide informaţii despre starea vremii. Cele mai noi informaţii despre climă, mediu și alte domenii conexe, de la ora 18:50, 7 zile din 7. Vei afla noutăți de la specialiști și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Fii la curent cu noi informaţii despre timpul probabil la TVR 2!

Ediție limitată

Marţi, de la ora 23:00, iubitorii de lectură au parte de întâlniri de excepţie în seria de interviuri „Ediție limitată”, cu Marius Constantinescu, difuzată la TVR 2. Realizatorul prezintă o serie de interviuri cu figuri marcante din lumea internațională a literelor, realizate cu precădere, dar nu exclusiv, pe Zoom.

Fără prejudecăți!

O emisiune făcută cu și pentru persoane cu nevoi speciale! Reporterii Raluca Avram, Mihai Arsenie alături de moderatorul Ovidiu Damian se întâlnesc cu telespectatorii TVR 2 în fiecare sâmbătă de la ora 9:30. Nimic despre noi fără noi! Aceasta este viziunea pe care echipa "Fără prejudecăţi" o implementează.

Ferma

Nu mai aveţi loc la oraş? Încercati la ţară! "Ferma" ne arată primii paşi pentru a deveni fermieri. Dacă vreţi să renunţaţi la zgomotul şi agitaţia marilor oraşe, dacă aveţi un petic de pământ unde să cultivaţi roşii bio sau doriţi să aflaţi cum se face agricultura modernă, atunci "Ferma" vine cu toate răspunsurile.

Filmul de artă

Duminică, ora 22.00, sărbătorim cea de-a şaptea artă cu producţii care au influenţat istoria cinematografului internaţional. Urmăriţi un adevărat regal cinematografic, filme cu un palmares impresionant la festivalurile de gen din lume, producţii cu mari distribuţii, mari regizori.

Gala Umorului

În fiecare vineri, de la ora 20:00, la TVR 2, actorii Corina Dănilă şi Dragoş Huluba întâmpină telespectatorii, cu zâmbete şi relaxare. „Gala umorului” oferă momente antologice inedite şi scenete în premieră alături de gazde şi actorii Rodica Popescu Bitănescu, Adrian Ciobanu, Marius Rizea, Mirela Zeţa şi Silviu Debu.

Generația Fit

Mens sana in corpore sano este deviza acestei emisiuni difuzate de TVR 2, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.00. Coproducţia TVR şi Federația Română de Culturism și Fitness, Generaţia Fit invită telespectatorii să descopere beneficiile antrenamentelor de fitness și gimnastică pentru începători și avansați.

În direct cu viața

De luni până joi, de la ora 17:00, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească o emisiune despre întrebările care ne preocupă pe toți, despre viața și provocările ei. Telespectatorii TVR 2 și TVR 2 HD sunt aşteptaţi la un program de infotainment, difuzat în direct 100%. Nu lipsesc invitaţii, duplex-urile, mesajele telespectatorilor.

Istorii de bun gust

O emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2 în fiecare joi, începând cu ora 23.00. Emisiunea a debutat cu subiectul celei mai mari tragedii maritime din România, aceea a navei Independența, propunând şi o discuție despre conviețuirea interetnică asezonată cu bucate pregătite la malul mării.

Kalimera

Emisiunea își propune să găsească și să le ofere telespectatorilor poveștile membrilor comunității elene semnificative pentru cultura românească. Urmăriţi luni, ora 13:00, la TVR2, emisiunea bilunară cu poveștile oamenilor care au păstrat tradițiile și meșteșugurile.

Luminiţa de la miezul nopţii

Sunt mulţi oameni singuri, care suferă de nesomn, de multe griji care nu îi lasă să doarmă. Tot ce ne macină peste zi, pare că se „răzbună” pe noi noaptea. Luminiţa Velciu propune, de luni până joi de la ora 00.00, o emisiune transmisă în direct, „Luminiţa de la miezul nopţii”.

Memorialul Durerii

Început în 1991, „Memorialul Durerii” a prezentat, în timp, evenimentele petrecute o dată cu încheierea celui de al Doilea Război Mondial şi până la începutul anilor ’90. Urmăriţi emisiunea luni, ora 21:00, la TVR 2! Seria, începută în toamna lui 2022, dezvoltă subiectul „Așezări care s-au opus comunismului”.

Mic dejun cu un campion

În fiecare sâmbătă dimineaţa, la ora 10:00, la TVR 2, Daniela Zeca Buzura vă invită la o confesiune proaspătă despre performanţă, la o discuţie relaxată cu personalităţi remarcabile sau tineri frumoşi şi optimişti care au încercat deja certitudinea succesului. Aflaţi poveşti despre vieţi de legendă!

Mozaika

"Mozaika" este o producție, prezentată de Teodora Dragoi şi realizată de Thea Haimovitz, dedicată minorității evreiești din România și personalităților din întreaga lume care au contribuit la dezvoltarea și promovarea culturii idiș. Vă invităm să o urmăriţi, săptămânal, în fiecare zi de miercuri, de la ora 13.00, pe canalul TVR2!

Natură şi aventură

În fiecare duminică, de la ora 10:30, la TVR 2, călătorim prin munţi şi văi şi luptăm pentru respectarea şi conservarea mediului înconjurător. Alpinismul, speologia, pescuitul, vânătoarea şi observaţia de animale sunt mijloacele prin care natura sălbatică a României este explorată de echipa emisiunii "Natură şi aventură".

Ora de ştiri

În fiecare seară, de luni până duminică, o sinteză a celor mai importante informaţii ale zilei.

Pescar hoinar

Pe urmele legendelor, caravana „Pescar hoinar” descoperă oameni şi locuri, obiceiuri şi curiozităţi locale, trucuri şi reţete pescăreşti.

Povestea vinde

Reportajele marca „Povestea vinde”, difuzate în fiecare miercuri, de la ora 22:00, pun în prim-plan locuri, oameni şi întâmplări extraordinare şi lansează o invitaţie pe cât de directă, pe atât de profundă: să redescoperim viaţa şi poveştile ei.

Prietenii de la Radio

De luni până vineri, de la ora 11:30, interviurile emisiunii „Prietenii de la Radio România Actualități” pot fi urmărite în direct şi la TVR 2.

Rețeaua de idoli

TVR 2 vă invită să urmăriți o emisiune dedicată oamenilor dornici să cunoască personalităţi de valoare, în fiecare zi de luni, de la ora 20:00.

Rivalii

Sâmbăta de la ora 15.00, începând din 8 octombrie

România în bucate

De luni până vineri, de la ora 16.30, aveți posibilitatea să descoperiți secretele bucătăriei tradiționale din fiecare regiune a României, la TVR 2.

Telejurnalul TVR 2

Zilnic, de la ora 12:00, Telejurnalul de pe TVR 2 îţi oferă cele mai importante ştiri ale zilei.

TELEȘCOALA

O serie de programe educative, de luni până vineri, la TVR 2

0:20 RIVALII…cu Marina Almăşan

* Emisiunea RIVALII…cu Marina Almășan, îsi propune să aducă față-n față cele două tabere : tinerii și vârstnicii, primii-cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți-cu înțelepciunea, experiența și cumpatarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Prezintă: Marina Almășan

Comoderator: Costin Teodorescu

Producator: Marina Almășan

Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damianşi Daniela Guţu

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...